prezio wie jak podbić cenę przed premierą .. szacun chociaż to nic nowego.. przed poprzednią premierą "to będzie gra która przeniesie cenę Cig na niewidziane poziomy" .. się cieszę
mam też około 2 zł za 200k.. zobaczymy .. przed tamtą premierę też prezio ładnie nakręcał .. te komentarze pod filmem raczej 100% sponsorowane ale o to w sumie chodzi .. niech będzie głośno .. przed premierą się sprzeda i na emeryturę czego i Państwu życzę
Bądźmy szczerzy, poza CD Projektem nikt nie ma tak silnego portfolio jak Cig. Do tego nie bawią się w jakieś głupoty. Wiemy gdzie mierzą. Wiersze, że im się uda.
Na Twoim miejscu dokupiłbym już teraz te 20k akcji bo w miarę jak będą pokazywać coraz więcej newsów o LOTF 2 to kurs będzie coraz wyższy. A już za miesiąc w kolejnym odcinku mają podać konkretne informacje.
Dnia 2025-06-30 o godz. 14:40 ~Qb napisał(a): > Podobny entuzjazm miałem przed poprzednia premierą. Mam nadzieję że teraz (do 2030) wyjdzie im ciut lepiej że wszystkim
Nigdy nie wyszlo ponad obiecanki to dlaczego ma wyjsc teraz? Przez 20 lat nie zaskoczyli niczym pozytywnie