skoro RFK podpisuje umowę o dzierżawę majątku z Rafako, to będzie co miesiąc płacić za nia, skoro RAFAKO upadnie, to z kim będzie umowa, co się stanie z majątkiem, przejmą go? komu będą płacić?
Dnia 2025-06-27 o godz. 15:22 ~jak napisał(a): > skoro RFK podpisuje umowę o dzierżawę majątku z Rafako, to będzie co miesiąc płacić za nia, skoro RAFAKO upadnie, to z kim będzie umowa, co się stanie z majątkiem, przejmą go? komu będą płacić?
Mylisz dwie rzeczy, upadek z wywaleniem z notowań za 3 tygodnie. Spółka będzie jeszcze istnieć prawdopodobnie długie lata, a przez nią do wierzycieli z dzierżawy spływać kasa, ale nasz problem to nadchodzący nieubłagalnie delisting.
Dnia 2025-06-27 o godz. 15:49 ~BabaWanga napisał(a): > Dnia 2025-06-27 o godz. 15:22 ~jak napisał(a): > > skoro RFK podpisuje umowę o dzierżawę majątku z Rafako, to będzie co miesiąc płacić za nia, skoro RAFAKO upadnie, to z kim będzie umowa, co się stanie z majątkiem, przejmą go? komu będą płacić? > > Mylisz dwie rzeczy, upadek z wywaleniem z notowań za 3 tygodnie. > Spółka będzie jeszcze istnieć prawdopodobnie długie lata, a przez nią do wierzycieli z dzierżawy spływać kasa, ale nasz problem to nadchodzący nieubłagalnie delisting.
SPÓŁKA ZA 3 TYGODNIE PRZESTANIE ISTNIEĆ. POZOSTANIE TYLKO JEJ MAJĄTEK A SYNDYK BĘDZIE ODDAWAŁ WIERZYCIELOM KASĘ Z DZIERŻAWY.
Biedna to ty jesteś dziecino. Kurs spompowany z 25 gr na 2zl pod wypowiedzi premiera kraju, a cie le pyta co ma polityka do kursu. Planeta ci się pali albo idz zmień płeć i przyklej fałszywy uśmiech, to najlepiej potraficie.
I jeszcze ciele cino wytłumacz jak to się stało, że znamiona nienawiści zauważyłas tylko we wpisie jurka a czujnego bek arta już nie. To jest ta właśnie swobodna interpretacja I wybiórcza tolerancja i ogólna tepotoslepota.
Dojne ameby produkują masowo te swoje podłe wpisy, bo nie odróżniają Rafako od RFK Sp. z o.o. - to jest właśnie poziom intelektualny połowy Polski - jad, głupota i szczucie.
Nie premier spompował kurs tylko hazardziści, którzy musieli koniecznie wsiąść w ten pociąg, który w ich założeniu zaraz odjedzie… Ja też obserwowałem spółkę, też słuchałem Tfuska mimo to nie zdecydowałem się na zakup papieru toaletowego.
dzierżawa będzie płacona do rafako, kasa na spłatę wierzycieli częsciowo, zus, US, banki..., potem jeśli RFK będzie miało sens będzie zysk to odkupią a jak nie to zakończy się dzierżawa, a gdzieś w międzyczasie rafako pewnie przestanie istnieć..