• Będzie jeszcze jakaś podbitka przed śmiercią? Autor: ~śpioch [185.170.34.*]
    Może zaryzykować parę tysiaczków i wziąć poniżej 4 zł? Jest jeszcze jakikolwiek punkt zaczepienia pod wzrosty ? Może jakiś nierozpatrzony wniosek albo opóźniony przelew ?
  • Re: Będzie jeszcze jakaś podbitka przed śmiercią? Autor: ~Zbik07 [31.61.247.*]
    Nie jest źle po ogłoszeniu wniosku to myślałem że będzie -50 i wisiało myślę że odbije po weekendzie
  • Re: Będzie jeszcze jakaś podbitka przed śmiercią? Autor: ~purek [85.221.220.*]
    chyba że emisja nie przejdzie to zjazd kolejne 30%
    zastanawiam się czy prezes chce sam ratować tą spółkę bo coś mi się wydaje że tyle złych komunikatów co strzela to chyba nie chce.
    a nawet jak emisja przejdzie to kurs niby czemu miałby wzrosnąć skoro będzie więcej akcji?
    nie ma tu ratunku, nowy inwestor się marzy? tylko niby kto skoro pure nic nie ma i nic nie bada:)
  • Re: Będzie jeszcze jakaś podbitka przed śmiercią? Autor: ~Stary [31.0.59.*]
    Nie nie ma purek? A PB004 i PB005 to wyrzucili do kosza? Przecież to miał kupić ten promittent corp. Doczytaj i nie dodawaj od siebie
  • Re: Tu odrobicie Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    OZE Capital, kurs szoruje po dnie. Spadek z 4 pln(w porywach 11 pln) na 0,36 pln .
    Prognozowane info: rozszerzenie działalności spółki o zbrojeniówkę w konsorcjum z Bizgate(system rozminowania terenów, drony) .

Wrzesień: termin zwrotu 1,2 mlnakcji pożyczonych 4 lata temu, prawdopodobnie pod grę na short.

"Groszowe akcje na GPW i NewConnect w czerwcu 2025 roku to propozycja dla inwestorów świadomych ryzyka, gotowych na wysoką zmienność i potencjalne trudności z płynnością. To segment dla wytrwałych, cierpliwych i dobrze przygotowanych – ale w świecie polskiej giełdy, czasem to właśnie groszówki piszą najbardziej zaskakujące historie sukcesu."
  • Re: Tu odrobicie Autor: ~Car [31.0.63.*]
    Będzie duże odbicie ale z 2 zł
[x]
PURE -1,44% 5,12 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.