Ja jeszcze rozumiem jakby blokował wyżej ale na 2.54zl. Kompletnie nieopłacalne. A liczyć na to że ludzie oddadzą z niecierpliwości to naiwność wręcz przeciwnie dokupują.
jak dla moje oko to jest zwiększanie obrotów, a nie sypanie. lub przerzucanie na jednym poziomie z jednego konta na drugie. zbliża się okres raportowania funduszy (za półrocze) to zobaczymy jaki jest stan. kto oddał, kto dokupił. pewnie do końca lipca będzie aktualizacja. ale otoczenie rynkowe i wartość realna akcji powyżej 8PLN są stabilnie na +, kto by w takiej sytuacji chciał oddawać dobrowolnie?
Sypie ktoś pięknie. Ustawiam co chwilę po 2 k i znika zaraz. Dzisiaj wpadło już 47 k i na razie dostałem zadyszki:). Cieszę się z tej sytuacji, mam nadzieje że po weekendzie będzie jeszcze tak sypane:)
Dnia 2025-07-11 o godz. 14:02 ~Olej napisał(a): > Sypie ktoś pięknie. Ustawiam co chwilę po 2 k i znika zaraz. Dzisiaj wpadło już 47 k i na razie dostałem zadyszki:). Cieszę się z tej sytuacji, mam nadzieje że po weekendzie będzie jeszcze tak sypane:)
47 tys powiadasz? na 48tys akcji z całego dnia? ja wiem, że jest inaczej. I po co mijać się z prawdą? :)