• Idą wieści Autor: ~1stein [188.33.12.*]
    Cierpliwym posiadaczom i tym co kupili tanio chwała i zysk.
  • Re: Idą wieści Autor: ~Pavulon [78.11.29.*]
    Jakie wieści ?
  • Re: Idą wieści Autor: ~Mroczny [81.95.192.*]
    Że jak sprzedasz, to cię benben popieści
  • Re: Idą wieści Autor: ~Optymista [78.30.75.*]
    Wieści, że 1stein wrócił i niedługo będzie info.
  • Re: Idą wieści Autor: ~lyda [46.134.120.*]
    Jak przyjdzie info o dofinansowaniu przez państwo to nie zdążycie kupić
  • Re: Idą wieści Autor: ~1stein [188.33.12.*]
    Idzie trzecia i ostatnia fala. Nowy papier zanim się pojawi musi z czego spadać więc do tego czasu niedobór sprawi radość posiadaczom. A kto utknie temu niech przyświeca uwaga aby zdążył zanim górka mu w poslady wejdzie...
  • Re: Idą wieści Autor: ~Janek [80.87.34.*]
    Miałeś na myśli nowy komunikat o dopuszczeniu nowych akcji , bardzo jestem ciekaw twojego zdania na temat dalszego zachowania kursu
  • Re: Idą wieści Autor: ~321 [31.0.48.*]
    Fundusz dał 250 mln zł i kupił akcje po 5 zł.

Jak myślisz będą dołować kurs aby teraz ulica kupiła poniżej 5 zł? A fund rozumiem że będzie stratny?

Wejdą akcje na NC i będzie wodospad sprzedaży okraszony espi o wyprzedaży akcji przed kluczowym rokiem spolki?

Hmmmm

Ciekawe
  • Re: Idą wieści Autor: ~1stein [188.33.12.*]
    Przecież jasno napisałem. Dodam że nie po to cpar zrzucił z garba 600 tysi papiera komuś poza GPW aby spadało, a w kolejce dodatkowe 5mln papiera czeka - przecież ulica tego nie uyknie a wystarczyłaby tylko 1/10 aby kurs zjechał do 3 Zeta co czyniłoby spółkę kompletnie niewiarygodna. Idzie 3 fala :) i po drodze będą uplynniac papier... Gdzie dotrze? Zależy od jakości komunikatów i presji na chciwość kupujących - może 33 jak mówił Perez potwierdzając moje wyliczenia z gatunku nierealnych choć możliwych? Nie wiem - zawsze płynę z prądem i jeśli mam 30 min aby zareagować to się nie utopię... Niestety bywały chwile na początku sesji gdzie po 3 minutach było po wszystkim :) trzeba czekać ale czas korekty dobiega końca.
  • Re: Idą wieści Autor: ~Janek [80.87.34.*]
    dzięki pięknie napisane i bardzo opiniotwórczo , co fachowiec to fachowiec a nie jak leszcze panikarze
  • Re: Idą wieści Autor: ~321 [31.0.48.*]
    10 mln akcji chcą wrzucić. Fund na poziomie 5zl a dzis 160k dalo -1,6%.

W obiegu mamy ponad 14 mln a oni chcą drugie tyle wrzucić na nc.

Nikt tu nie będzie dołować będzie szło do góry przy kolejnych espi. Może coś tam sprzedadza ale na wyższych poziomach a fundusz dający 250 mln zl musi zarobić sam mając 20 mln akcji
[x]
GNSA -0,50% 16,06 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.