• Taka ciekawostka Autor: ~Jack [84.205.172.*]
    Właśnie przeprowadziłem sobie dyskusje z czatem GPT i podaje mi takie fakty. Gra Cave Crave jest wypuszczona przez firmę 3R Games GMBH z siedzibą w Berlinie i tylko oni mają prawa do tej gry. Polska spółka o tej nazwie nie ma z tą grą nic wspólnego i jest mylnie z nią kojarzona. Co Wy na to?
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~Iknow [91.150.222.*]
    Że to bzdury. Co Ty na to?
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~MK [46.112.212.*]
    Czat GPT to będzie zagłada ludzkości. Była taka sytuacja, że pracownicy jednej z firmy nie odpowiadali na maila, jak się dowiedziałem nikt nie umiałem napisać wiadomości bo czat GPT nie działał. Więc po tym incydencie, nic mnie nie zaskoczy.
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~Jack [84.205.172.*]
    Tak dla sprawdzenia go żona - pielęgniarka zadała mu pytanie o podanie dawki pewnego silnego leku pacjentowi o określonej wadze. Po odpowiedzi GPT mówi do mnie : taka dawka zabiła by pacjenta. No comments
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~Pozytywny [88.154.84.*]
    Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę :)
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~Jack [84.205.172.*]
    Czy ja piszę, że w to wierzę? Wrzucam jako ciekawostkę raczej jak ten czat potrafi mieszać fakty
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~Szym [188.137.77.*]
    Widzę że już jest sporo odpowiedzi ale dodam też swoją. Żona moja zapytała czat gpt o wylistowanie krajów Europy i dostała 51 krajów, z czego m.in. wpadł izrael i Kazachstan
    Czytać oficjalne strony i espi
[x]
3RGAMES 1,29% 0,63 2025-12-18 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.