17 groszy, kurs śmiesznie niski a nie znaczy, że nie mogę być jeszcze niższy i na to czekam. Może ktoś będzie musiał akcje oddać bo zbiera na wyjazd do Dziwnówka by tam przebiedować wakacje więc na takie okazje zakupowe zawsze jestem gotowy :)
https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa
Ten sam ich budynek jest wart 25 groszy na akcję, dodając dwie dotacje, wartość działki, wartość udziałów w Softblue plus to w co wyposażony jest budynek to jest wszystko warte ponad 50 groszy na akcję!
A dodatkowo spółka ma zapewnione finansowanie przez 5 lat bo wynajęła 320 m2 w części parteru powierzchnię co da systematyczny zysk. Dodatkowo jeszcze pozostało do wynajęcia 180 m2 co też stanowić będzie dochód
Wczoraj odbyło się kolejne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy, bez jakiś specjalnych uchwał, wszystkie uchwały przeszły w tym ta którą straszyli czyli o dalszym istnieniu spółki. Więc pomalutku i do przodu. Projekty medyczne to nie jest piekarnia bułek ale mozolna i systematyczna praca nad doskonaleniem produktu który ma pracować z lekarzami i studentami medycyny.
WIdze, że niektórzy mają pretensje, że pisze na forum bo? Dlaczego im się to nie podoba? Przecież akcje INM ich nie interesują...ponoć? A może prawda jest taka, że chcą odkupić i zależy im na jak najniższym kursie?
TO AKURAT ŹLE TRAFILI bo po niskich kursach to akcje kupuję JA !