• Zulusowaty Autor: forward [37.47.146.*]
    Kolega Zulusowaty taki chojrak, że namawia na przyjazd na WZA, a sam mając akcje nie zarejestrował się nawet. Ładna szopka co?
  • Re: Zulusowaty Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    Drogi "forwardzie"! Dziękuje za nazwanie mnie "chojrakiem" - traktuję to jako komplement :=]

Co do Walnego i obecności na nim, to zapytam tak: ......, czy dasz sobie przybić rękę do taboretu za to, że nie zarejestrowałem swoich "paru" akcji na najbliższe walne??? Jeżeli chcesz wiedzieć lub mieć nadzieję graniczącą z pewnością w tej materii, po pojaw się we Warszawie u wrót Kancelarii Notarialnej mieszczącej się przy ulicy Gałćzyńskiego 4 o godzinie 11:00. Przekonasz się naocznie, czy moja skromna osoba pojawi się tam..........
  • Re: Zulusowaty Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Trzymaj kwiatka w zębach żeby wiedział ze to ty
    Difciu, druhu drogi..., jak tylko Milisystem skoczy ostro do góry tak jak obiecałeś, to mogę zabrać nawet cały bukiet kwiatów :=]
  • Re: Zulusowaty Autor: forward [37.47.146.*]
    Dnia 2025-06-26 o godz. 21:23 zulusowaty napisał(a):
    > Drogi "forwardzie"! Dziękuje za nazwanie mnie "chojrakiem" - traktuję to jako komplement :=]
    >
    > Co do Walnego i obecności na nim, to zapytam tak: ......, czy dasz sobie przybić rękę do taboretu za to, że nie zarejestrowałem swoich "paru" akcji na najbliższe walne??? Jeżeli chcesz wiedzieć lub mieć nadzieję graniczącą z pewnością w tej materii, po pojaw się we Warszawie u wrót Kancelarii Notarialnej mieszczącej się przy ulicy Gałćzyńskiego 4 o godzinie 11:00. Przekonasz się naocznie, czy moja skromna osoba pojawi się tam..........

//////// zatem pracujesz tam jako portier chyba. Nie widzę Panie Mariuszu twoich akcji na liście jakie zarejstrowałeś na poprzednim walnym w ilości 1.603.500 sztuk. Sprzedałeś je już, czy dogadany jesteś?
    PUDŁO! Strzelaj dalej...........

• Re: Zulusowaty Autor: ~Gamoń [83.28.250.*]
    Wstrzelił się w samo dziesiątkie -:)
  • Re: Zulusowaty Autor: ~Zaciekawiony [37.47.86.*]
    A Jan Chachulski to kto ?
    To musi być facet, bo na imię ma Jan .
    "Gamoń" - Ty żyjesz!!!! Dowcip się Ciebie trzyma. Do zobaczenia....... :=]
    No tak, tylko gdzie, na liście was nie ma, sprzedaliście?
  • Re: Zulusowaty Autor: ~Hillela [94.101.18.*]
    Gamoni ty przynosisz pecha
    Oj Hillary..., uważaj co piszesz! Gamoń jest gościem, który może rozadać w przyszłości karty. Musi tylko po pierwszze skupić trochę więcje akcji niż te nędzne 600k oraz po drugie musi chcieć dogadać się z kimś - np. z Silverem :=] On kiedyś chciał stworzyć ekipę ale go trochę wtedy olaliśmy. Może gdyby teraz chciał.....................?
  • Re: Zulusowaty Autor: ~RudyRozliczyKazdego [94.254.232.*]
    On tak,ale prezes NCBiR już nie...
  • Re: Zulusowaty Autor: ~Hillela [94.101.31.*]
    Rudy nie rozlicza peofców zarząd to ich ludzie
  • Re: Zulusowaty Autor: ~Hillela [94.101.31.*]
    Gamon się pojawił to zaraz kryzys to teraz muszę odkupić tanio będzie
[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać