• Pieknie ktos zbiera Autor: ~Dron [31.61.252.*]
    Miód malina patrzec jak to zaraz wystrzeli :-)
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~gupi_wiesiek [77.222.238.*]
    ale wiesz, że jak ktoś zbiera to kurs rośnie? :)
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~Bingo [94.101.19.*]
    Co za bzdurna teoria t .A ja myślę że ktoś kupuje jak kurs spada czy jest w trendzie bocznym i jak rośnie .Zawsze ktoś kupuje/
    Ale najważniejsze ,kurs nie będzie rósł jak smart money nie uzbiera dużej ilości akcji a gdy nazbiera tyle ile trzeba uwalnia kurs robiąc obrot najpierw własnymi akcjami w umówionych transakcjach pomiędzy własną spółdzielnią .Zaden grubas nie kupuje podbijając .Tu od odwieszenia przemielili cały FF i gruby ma ile trzeba ,kiedy uwolni kurs tylko on wie
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~cezjas [31.61.187.*]
    Czekamy już nie na złotówki ale na 1 złotówkę
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~Dron [31.61.251.*]
    Wejde grubsza kasą jak przebije trwale ostatni szczyt z maja tego roku na 0,67 zl.
    Albo cos podobnego Airway ladnie chodzi lub Raen. Ale dopiero wygeneruje sygnal kupna. Narazie jest trend spadkowy
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~Amen [77.21.68.*]
    nie sprzedacie już tych akcji !
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~Mathiew [77.69.27.*]
    No, nie prawda . Nadal mogę sprzedać re 30000 zł nawet jak będzie 40groszy. Średnia mam po 41. I co Ty ma to??
  • Re: Pieknie ktos zbiera Autor: ~Hit [95.160.58.*]
    Ja mam 10 tys akcj i moge sprzedac w kazdej chwili. Ale licze na 2-3 zl w przeciagu 2-3
    Lat. To bedzie kilkaset % przebicia.
    A jak spolka padnie i strace to nie bede sie tym przejmowal. 5 tys moge stracic, mam taki komfort. :-) Zajrze pod koniec roku, Zobaczymy co bedzie. Narazie o tyl zapominam.
[x]
CAPITEA 4,55% 0,46 2026-05-29 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.