• Mirbud Autor: ~Badziewiak [79.162.88.*]
    jedni czekają na 2,50 inni na 1,90
    zobaczymy która cena nastąpi szybciej
  • Re: Mirbud Autor: ~lUcky [89.78.94.*]
    pesymizm i ironia przemawia za Tobą :] mam ten papier i na stracie sie go nie pozbęde :p pozdro dla pasażerów takich jak ja :)
  • Re: Mirbud Autor: piotrasik69 [83.9.11.*]
    i wzajemnie:) mam ładny pakiecik po 2.30 i bez zysku go nie oddam:)
  • Re: Mirbud Autor: ~Tadek [83.10.197.*]
    Obserwuję ten papier ale jest pewien problem.Miałem go od pół roku ale wyskoczyłem Zauważyłem że przez pół roku kupował go jeden grubas lub fundusz Skupił prawie wszystkie akcje będące w obiegu oprócz Mirgosa.tzn ok 10 mln.teraz tylko on sprzedaje To dobry gracz o stalowych nerwach.Nie zależy mu na dołowaniu kursu nawet przed końcem wycofuje podaż aby utrzymać kurs bo ma jeszcze kilka mln akcji -ale podejrzewam że np ostatnim milionem będzie chciał nieprawdopodobnie zbić kurs.Ja się czaje na tą chwile.Nikt inny nie sprzedaje tylko on jeden.Wyjątek to dzisiejsza sesja bo panika Pozdrawiam
  • Re: Mirbud Autor: ~Zenek [83.26.51.*]
    Pan Mirgos jak wynika ze strony internetowej MIRBUD ma 34 mln a wszystkich mają 40 mln - więc ten grubas nie mógł skupić 10 mln a co najwyżej około 5 bo około 1 mln mogą mieć jeszcze pracownicy.
  • Re: Mirbud Autor: ~Badziewiak [91.94.228.*]
    Dnia 2009-09-02 o godz. 21:11 ~Zenek napisał(a):
    > Pan Mirgos jak wynika ze strony internetowej MIRBUD ma 34
    > mln a wszystkich mają 40 mln - więc ten grubas nie mógł
    > skupić 10 mln a co najwyżej około 5 bo około 1 mln mogą
    > mieć jeszcze pracownicy.

co mu tam będziesz wyliczać
    a tego grubasa co jest na każdej ze spółek które mają iść do góry to ktoś widział i może go opisać bo ja ostatnio z takim jednym grubasem popiłem ale nawet pijany nie pisnął słowa o GPW
    skurczybyk
[x]
MIRBUD 4,07% 11,00 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.