Kiedyś posiadałem akcje tego badziewia. Z uwagi na słabe obroty pozbyłem się tego. Inwestowanie w ten shit nie miał sensu. Wchodzę na pena a tu kolejny rok trend spadkowy i obroty jak w warzywniaku. Ulico dajcie sobie spokój z tym badziewiem. Jest dużo innych spółek na których przynajmniej można się pobawić. Szkoda waszego kapitału. Pozdrawiam
Nie, tutaj jest jeszcze dużo szlachetnych osób, które nie mają akcji, ale ze swojej dobroci bardzo często zaglądają na to forum, aby ostrzegać innych. W zasadzie to większość wpisów tutaj jest właśnie od tych szlachetnych, pełnych serca i troskliwych osób.
Szczerze ? obserwuje papier już chyba z 2 lata bo spada i spada , czekam z nadzieja na wejście ale już się tak zmęczyłem , szukaniem czegokolwiek , jakiegoś dobrego espi czy raportu aby to odbiło , ze nawet jak by mi dawali za darmo te akcje do piwa to bym ich nie brał :D
Dzis jest ten dzien , gdy posiadacze łapia sie za głowe i nie daja żadnego oporou ? a nawet nie trzeba go dawać dużego na tym papierze :), żal patrzeć :), witamy 2* , czekamy na 1* :)
Do czasu normalnych raportów nikt tego nie kupi ....a do tego czasu i do 1zl mogą sobie zejść ,co ich powstrzyma ? Kilka dni pkc i gotowe...oporu z lewej zero....
Przecież dawno już pisałem, że brain to może być szpieg z krainy deszczowców Jedno jest pewne, pepiki mają niezły ubaw jak was czytają Nic nie macie tu do powiedzenia !