• Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~Lechu [188.146.24.*]
    Jak w temacie chce się pobyć dobra narodowego Elektrim - opłacę notariusza aby się pozbyć i konta pozamykać. Jak ktoś ma dużo może mieć więcej - ja nie mam czasu na zabawę. Szkoda że nie ma już materialiacji akcji (chociaż konstytucja to gwarantuje) bo byłby łatwiej, ale łatwo już było. Więc jak w temacie.
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~hwds [31.61.167.*]
    A ja chętnie powalczę o wartości akcji ele. Mój adres to hwdshwds@gmail.com
    Pozdrawiam
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~Lechu [188.146.24.*]
    - ktoś jeszcze chętny bliżej Krakowa ?
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~kamik [31.182.203.*]
    hej , jak Kraków to , -> 516 574 649
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~nowak [37.248.223.*]
    Kraków, piękne miasto, i dojazd łatwy.
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~KEMOT [178.183.102.*]
    ZBIERACIE OWOCE SWOJEGO LENISTWA

... A PISAŁEM ....... ORGANIZUJMY POTĘŻNE I CZĘSTE DEMONSTRACJE W SPRAWIE AFERY ELEKTRIMU

... POWTARZAM ..........CZĘSTE.

.. ALE ZAWIERZYLIŚCIE....."SKUTECZNYM "

.... NO TERAZ ZBIERACIE OWOCE

..... PROPOZYCJA GRUPY MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY JEST CAŁY CZAS AKTUALNA

..... ORGANIZUJMY CZĘSTĘ I POTĘZNE DEMONSTRACJE W CENTRUM WARSZAWY I STRAKJI ROTACYJNE PRZED MINISTERSTWEM SPRAWIEDLIWOSCI .

... NASZA KRZYWDA ZAWSZE SIĘ TAM OBRONI !!!!!!!!
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~Lechu [188.146.24.*]
    a w mBank ma ktoś rachunek maklerski do konta to będzie jeszcze szybciej przekazać ???? TEL. 692536961
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~KEMOT [89.64.31.*]
    NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TROLLOM RODZINY SOLORZÓW .... TAK BOJĄ SIĘ AFERY ELEKTRIMU .... ŻE ZYGMUNT "UCIEKŁ "W..... " CHOROBĘ "

... JEGO DZIECI ....NIECH SIĘ NIE ŁUDZĄ ŻE ODPUŚCIMY

..... CORAZ WIĘCEJ JEST DOWODÓW NA MILIARDOWE PRZEKRĘTY SOLORZÓW W ELEKTRIMIE ...UKAZUJĄ SIĘ ARTYKUŁY W ONECIE ...PATRZ ...https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/problemy-polskiego-miliardera-sledztwo-w-sprawie-autobusow-wodorowych-i-elektrimu/thslyl7

NASZE AKCJE ELEKTRIMU ....I ODSZKODOWANIE ZA WIELOLETNI WYZYSK I OGRABIANIE ELEKTRIMU .... NASZE AKCJE WRAZ ODSZKODOWANIEM SĄ BARDZO DUŻO WARTE .

ALE SIEDZĄC W DOMACH NIC NIE WYWALCZYMY .... POTRZEBNY JEST CYKL DEMONSTRACJI ... W CENTRUM WARSZAWY ...I PRZED MINISTERSTWEM SPRAWIEDLIWOŚCI ...STRAJKI ROTACYJNE

.... JEST NAS 6000 MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY .. SĄ ICH RODZINY ... RAZEM ... OKOŁO 20 000 LUDZI

.... NIE UWIERZĘ ŻE WSZYSCY SĄ NA WÓZKACH INWALIDZKICH .
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~Akcjonariusz [5.173.192.*]
    Podaj jeszcze o jaką cenę jednej akcji walczymy ,bo nie wszyscy wiedzą,a dawno jej nie podawałeś ( oczywiście uaktualnij o wskaźnik inflacji)
    SARKAZM NIE NA MIEJSCU ..... TY MOŻESZ ODDAĆ ZA DARMO !!!!

....NATOMIAST CI KTÓRZY CHCĄ WALCZYĆ.... SĄ ŚWIADOMI ...WYSOKIEJ I PRAWDZIWEJ WARTOŚCI AKCJI ELEKTRIMU .
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~Akcjonariusz [5.173.192.*]
    Niestety,ale sarkazm na miejscu-przez swoje nieodpowiedzialne,megalomańskie wyceny straciłeś wiarygodność u akcjonariuszy.Czy ją odbudujesz?Podejmujesz liczne próby,ale szanse masz raczej iluzoryczne,szkoda...
    DEFETYŚCI ... ZAWSZE ZNAJDĄ PRETEKST DO ..... NIC NIEROBIENIA
  • Re: Oddam za darmo na darowiznę Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Szkoda słów,gość jest niereformowalny
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.