Pieniądze są z ARPu i zwyżka też była płacona z kasy ARPu, to ARP skupił te 2,5 % pkc i wywołał euforię ale i tak na tym zarobi bo ma kupca który zapłaci 200
Tak tak ja jestem za szybką a nawet lawinową sprzedażą, tego gniota bo lepiej wziąć 80zl i mieć kasę niż przy wezwaniu 17,89zl, kto umie liczyć to sobie policzy jaka będzie cena tego gniota. Ja osobiście wczoraj pchnęłam 1500 i mam kasę w ręku
No tak masz rację, lepiej 8 dyszek niż 17 za szt, tu już h _ _ nią nic sie nie wydarzy , a wezwanie pewnie lada dzień, lepiej teraz i drożej niz pozniej taniej
Wykup za 35? Chyba śnisz. Maksymalnie przy wezwaniu 15-20 i to przy dobrych wiatrach. To jeszcze samo zleci. Tylko mały ff, jeszcze trzyma kurs, nic więcej
Turasy bedom produkować dywany latające w pelerynach anty drogowych robione przez lubawe i to pewnie będzie szło na wojnę, w sumie to niezły pomysł. Tu podtrzymuje cenę skupu 17,89 za szt. A więc sypać puki jeszcze chce ktoś wziąć
Pisałem na Rafako, przy cenie 1,2, że ci co trzymają są nienormalni. Teraz tutaj już można śmiało pisać. Macie możliwość wyjścia przy 75-80 to wychodzić jak najszybciej. Dobrze radzę
Popieram przedmówcę wysiadać póki czas, jutro wysiadka przy 60 na gdz. Tylko nie połamcie sobie nóg, zobaczcie jaka kolejka do sprzedaży za wami, i jeszcze raz proszę uważać na nogi by nie połamać.