Czy mi się wydaje czy patcha nie dowieźli na wczoraj? Rozumiem premierę przełożyć, ale patcha? Przecież dużo negatywów to kwestia jakiś błędów w grze. Jak komuś po 3 tygodniach poprawią babola na który czeka to część ludzi już do gry nie wróci, negatyw zostanie.
Lato się zaczęło, o FP2 na konsole brak infa, o premierze Moonlightera 2 też. Czuję, że będzie któregoś obsuwa.
Może powoli zwijają interes...nie takie cuda ta giełda widziała...
Tak czy inaczej, brakiem info sobie nie pomagają. Po klęsce FP2 i nieudanej polityce wydawniczej powinni robić wszystko aby poprawić PR i relacje z inwestorami.
tak 2 tygodnie po udanej premierze zwijają interes :) hehe co już podkłady robicie pod steam summer sale i narracje ze wyjdzie z top 100 ? na pewno tak bedzie, co nie zmienia faktu, że ten rok jeśli chodzi o przychody dla 11 bit będzie niezły. The alters spłaci się prawdopodobnie pod koniec roku + reszta pozycji w ich portfolio. Teraz ważne są oceny a ich średnia rośnie od kilku dni.
Z jednym cię muszę skorygować. Mianowicie, jeżeli TA miałoby się spłacić dopiero pod koniec roku, to byłaby porażka. Gra musi się spłacić najpóźniej w sierpniu, a żeby info o zwrocie kosztów wywołało efekt wzmożonego popytu na akcje to taka informacja musiałby pojawić się do końca przyszłego tygodnia, najpóźniej.
Tak, mając świetną premierę nagle zamykają firmę, weź poszukaj mózgu, bo może gdzieś został po jakiejś zakrapianej imprezie. Być może po prostu postanowili załatać więcej błędów a może i dodać kilka nowych wersji językowych nie robionych przez chatgpt albo inny chłam? To trwa. Łatka pewnie wkrótce się pojawi, a szukanie na siłę dziury w całym - twoje prawo. Pozdrawiam akcjonariuszy, grających na spadki - absolutnie nie :)
"AMA with the creators of The Alters from 11 bit studios! (June 26th, 7am PDT / 10am EDT / 3pm BST)AMA with the creators of The Alters from 11 bit studios! (June 26th, 7am PDT / 10am EDT / 3pm BST)"
No tylko nie rozumiem po co informują, że w środę jak nie są pewni. Takie mikro podważanie już i tak nadszarpniętego zaufania do spółki.
Nic ich przecież nie ogranicza przed wydaniem kolejnego patcha z kolejnymi poprawkami błędów czy wersjami językowymi za 3 dni. Okopali się i milczą... :) I nie gram na spadki, jakbym grał to by mnie to nie martwiło.
O tym wlasnie pisalem kubaanczyk.
Niszcza sobie juz i tak nadszarpniety PR.
Z tym zamykaniem spolki specjalnie dalem... I ... ze to pol zartem pol serio, ale jak widac nie zalapali.
Szansa ze teraz zwina interes jest bardzo niska, ALE wykluczyc tego tez nie mozna, rozne cuda tutaj sie dzialy przez lata.
Ostatnio np. Polyslash. Niby wszystko super, Tribe jak na Indie sprzedal sie ok, forum zapchane naganami zaraz rakieta etc. a tu nagle zawieszenie akcji...
Ale przecież miał być patch w środę i był, tylko Ty jesteś na tyle inteligentny, że patrzysz na info które Tobie się podoba. Patch był w środę tj 18-06-25... Wyszukanie tego info zajęło mi 10 sekund... Pozdrawiam
Jakby nawet jeżeli chcecie robić nagonkę to róbcie to z głową. A nie szczekacie jak małe pieski... "A bo info nie dali po premierze" - a kiedykolwiek dawali? Na Forum inwestorskim też to powtarzają jak mantrę że spółka nie ma w zwyczaju wychwalać wyników sprzedażowych - to samo z resztą było przy premierze FP2 który wedle was jest jakąś międzygwiezdną klapą. "A nie informują i zamykają firmę" - Mając naprawdę niezły cykl wydawniczy w 2025? No już zamykają XD Nawet nie wiem jak to skomentować. To trzeba mieć iq zbliżone do małpki w zoo :)
Stefan, jak nie rozróżniasz hotfixa od patcha to nie próbuj mnie obrażać w temacie inteligencji.
Nic nie pisałem o żadnym braku informacji od spółki z zakresie sprzedaży. Nie dociągaj mnie do tematów jakiś shorciarzy.
Nic nie można niepozytywnego napisać w temacie spółki, bo zaraz się zlatujecie i piszecie o raportach za Q2, świetnej sprzedaży w 2025 albo że gram na spadki. Normalnie jestem załadowany w 11B, na moje szczęście dopiero od stycznia/lutego, bo wtedy zacząłem się bawić na giełdzie, ale nie patrzę tylko przez różowe okulary.
Na palcach jednej ręki można policzyć gości co tutaj potrafią z kulturą, wiedzą i jakąś rozwagą coś odpisać.
Dzięki BP za normalną odpowiedź, na Ciebie można liczyć. Na X śmignęło mi, że ktoś ze spółki pisał o wczorajszej środzie w zakresie patcha i stąd się nastawiłem, że on będzie.
Ja na XBoxie miałem tylko 1 aktualizację, dzień po premierze. Od wtedy cisza. Ale osobiście nie narzekam, bo po prostu błędów praktycznie nie zauważyłem. Dwa jakieś nieistotne tylko.
przypominam, dzisiaj o 4:00 "AMA with the creators of The Alters from 11 bit studios! (June 26th, 7am PDT / 10am EDT / 3pm BST)AMA with the creators of The Alters from 11 bit studios! (June 26th, 7am PDT / 10am EDT / 3pm BST)"
To wygląda jak jakiś hotfix... Może nawet nic w samej grze nie zmieniający, np. rozszerzający zakres logowania błędów czy coś.
Liczyłem na poprawki błędów, ew. patch z save z palca. W dodatku aktualizacja powinna zawierać Release Notes, żeby każdy wiedział co zostało poprawione.
Aleksander (11bit studios support) (11 bit studios)
Jun 25, 2025, 11:18 GMT+2
Hi!
We’re planning to release a hotfix later this week that should address several issues, including the one you’re experiencing.
Please make sure to update your game once the hotfix goes live. If the issue persists after updating, feel free to let me know and I’ll be happy to assist further.