Ten (śmieć)ma potencjał tylko nie umie wykorzystać potencjału jaki drzemie w źródłach energi przecież to przyszłość twoich potomków jak tak myslisz to bierz szpadel i kop może coś znajdziesz do zasilenia swojego szałasu kopaliny nie są wieczne a z takim myśleniem zle ukierunkowanym w Polsce dobrze nie będzie wystarczy żeby takie spolki jak onde startowały z poziomu dobrego dla inwestorów I utrzymały godny zarobek dla tych co chcą zmian i tańszej energii to napędzi inwestorów i kurs kurs można uwalić lub go skierować na północ myslenie to przyszłość
Split mnie myslenie nie boli niech boli tego co nie mysli ja mam chajs i chce go wykorzystać w dobrym kierunku na pewno nie na jednym kierunku dywersyfikujac ryzyko inwestycjinie zabijając się o jedną spółkę w przyszłość inwestuj większy pieniazek to urosnie lub spadnie ja stawiam zawsze na przyszłość onde jest przyszłością ale odleglą czas ci pokaze portfel zweryfikuje ja mam sporo tego zainwestowane i dobije jeszcze jak będę pewny a nie jestem pewny że to pójdzie w dobrym kierunku onde 9.2 i10.2 malo załóż lokatę i zarób 4procent czas 12 miechów onde 1 miech i1o oczek można (myslec)