• Niezła akcja, przyznaje. Autor: ~Onn [188.146.36.*]
    Nastraszyliście leszczy batonem i nie tracąc akcji, nie zbijając bardzo kursu żeby nie poszły większe zakupy od innych zebraliście jakieś na oko 10k papieru w dobrych cenach. Na ostatnie 5k nie było chętnego żeby oddać. Pewnie liczyliście, że uda się wiecej zebrać. Jutro podobna zagrywka a w piątek po rozpoczęciu steam sale pompowanie kursu. Uważajcie tylko żeby ktoś tego batona nie hapsnął na dwa razy pod koniec dnia. Pozdro
  • Re: Niezła akcja, przyznaje. Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Tutaj zawsze jest albo : po weekendzie , albo : po premierze , albo po czwartku i tak w kółko
  • Re: Niezła akcja, przyznaje. Autor: ~Onn [188.146.36.*]
    Z tego co wiem to miało rosnąć po premierze.... o innych "Po" po których nie urosło nie kojarzę??? Summer sale żeby patchem to pierwszy prawdziwy test po premierze gdzie jesteśmy.
  • Re: Niezła akcja, przyznaje. Autor: akaraka [84.40.235.*]
    Logicznie jest podejmować decyzje mając jakieś podstawy. Jeśli wiesz ile kopii sprzedadzą w trakcie najbliższej promocji już dzisiaj, to prośba o kontakt do wróżki.
  • Re: Niezła akcja, przyznaje. Autor: ~Onn [188.146.36.*]
    Oczywiście, że nie wiem ile sprzedadzą, ale biorąc pod uwagę oceny, WL, historycznie najniższą cenę, największy dotychczasowy patch z dodatkiem fabularnym można coś zakładać. Sprawdź historycznie jak skakały peaki gier po promocjach to też ci trochę rozświetli. Każdy liczy po swojemu.
  • Re: Niezła akcja, przyznaje. Autor: akaraka [84.40.235.*]
    Kierowałem swój post do Mat. Też liczę, że promocja pobudzi sprzedaż. WL to ok. 800 tys. więc potencjał do konwersji jest. Zobaczymy co się w jutrzejszym patchu pojawi.
[x]
GAMFACTOR 0,00% 5,00 2026-04-02 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.