Nastraszyliście leszczy batonem i nie tracąc akcji, nie zbijając bardzo kursu żeby nie poszły większe zakupy od innych zebraliście jakieś na oko 10k papieru w dobrych cenach. Na ostatnie 5k nie było chętnego żeby oddać. Pewnie liczyliście, że uda się wiecej zebrać. Jutro podobna zagrywka a w piątek po rozpoczęciu steam sale pompowanie kursu. Uważajcie tylko żeby ktoś tego batona nie hapsnął na dwa razy pod koniec dnia. Pozdro
Z tego co wiem to miało rosnąć po premierze.... o innych "Po" po których nie urosło nie kojarzę??? Summer sale żeby patchem to pierwszy prawdziwy test po premierze gdzie jesteśmy.
Logicznie jest podejmować decyzje mając jakieś podstawy. Jeśli wiesz ile kopii sprzedadzą w trakcie najbliższej promocji już dzisiaj, to prośba o kontakt do wróżki.
Oczywiście, że nie wiem ile sprzedadzą, ale biorąc pod uwagę oceny, WL, historycznie najniższą cenę, największy dotychczasowy patch z dodatkiem fabularnym można coś zakładać. Sprawdź historycznie jak skakały peaki gier po promocjach to też ci trochę rozświetli. Każdy liczy po swojemu.
Kierowałem swój post do Mat. Też liczę, że promocja pobudzi sprzedaż. WL to ok. 800 tys. więc potencjał do konwersji jest. Zobaczymy co się w jutrzejszym patchu pojawi.