Pan konopka nie ma juz pieniedzy na udzielanie kredytów a ty mowisz o koncesji. Wiesz ile kosztuje ogolnie rozpoczecie produkcji czegokolwiek a on jest na minus 3,8 mln i jeszcze pobral kredyty zeby dawac kredyty smieszny jest ten facet
Dnia 2025-06-25 o godz. 11:57 ~Paweł napisał(a): > naprawde myslicie ze bedzie tu podpisanie jakiejs umowy na firme ktora zostala zalozona w 12.2024 roku na 77 latka
A gdyby firma była założona w październiku na 75 latka też byś jęczał?
Tak. Tu chodzi przecież pewnie o wyprowadzenie gotówki ze spółki a przy okazji podbitkę i wywalenie akcji przez słupki. 1. espi o dziwnej firmie 77 latka - podbitka i wywalanie słupów 2. raport dołujący kurs, inaczej być nie mogło. 3. espi o zakupie koncesji/spółki której nikt nie wykorzysta, bo nikt nie robi dili na broń czy amunicję z firmą krzakiem pewnie chodzi o wyprowadzenie gotówki na jakiegoś słupa 4. podciągnięcie kursu przez słupki i wywalenie ulicy. 5. pewnie powrót kursu na 0,6 - 0,7
Ponieważ tacy ludzie często coś komuś podpiszą, nie wiedząc co i nie czytając co, a inni np. tworzą firmy na nich mając ich pełnomocnictwa. KNF mógłby sprawdzić, czy to nie wał, ale puki pieniędzy nie potracicie to palcem nikt nie kiwnie. A może i nawet wtedy też nie. Dlatego to banan NC. Powodzenie.
W takim razie nie rozumiem twojej aktywności na tym forum?
Ja jak sprzedałam akcje, w przedziale 1,40- 1,25, bo uznałam, że powstała formacja potrójnego szczytu, nie chcąc szkodzić innym nie odzywałam się w ogóle, czekając na to czego byłam raczej pewna, teraz formacja się wypełniła, może ktoś się do tego przyłożył? Nie wiadomo? Kreatywności prezesa mimo wszystko jest spora i uważam , że znowu coś wymyśli, żeby zarobić kasę. Ci, co w zeszłym roku brali akcje po 0,40 zł zarobili sporo. I teraz też raczej tak będzie.