Nie rozumiem dlaczego kurs codzienne zamyka się na tym samym poziomie. Być może chodzi o wezwanie i niską cenę? Ale jeśli tak, to nie da się zrobić wyceny ciągnąć kurs w górę w odpowiednim czasie. Czyli wezwania odpala. Ktoś ma jakieś pomysły ?
ponad 2 miesiące temu pisałem że okolice 1,03 bardzo ważne. Nie ma się co niepokoić. bardziej interesuje mnie co będzie się działo w okolicach 4. Przypominam. Główny udziałowiec zebrał blisko 50% akcji w ponad 5 lat ze średnią około 1,3. Do Rady Nadzorczej został powołany wchodzący w dorosłe biznesowe życie narybek i nie ma możliwości aby jego debiut na rynku kapitałowym nie był dużym sukcesem ( to buduje)
Tu zaistniała oczywista koincydencja. Wybicie oporu, teraz powrót do wybitej linii i mamy otwarty korytarz do ruchu w górę. Prawdopodobny scenariusz do 22 lipca ruch do góry w ramach zbierania, potem z 3 dni mocniej do góry i sprzedaż faktów ( tam szczyt tej fali), następnie powolne opadanie w strefę 1,4-1,45. Kolejny ruch już chyba na przełomie 2025/26
Jeden napisał Napewno ktoś coś wie ! ile w tym zwrocie jest mądrości inteligencji wiedzy coś niebywałego że to zrodziło się w głowie jednego człowieka brawo ja jestem zachwycony cudo
Dla przypomnienia ty tu pisałeś Napewno ktoś coś wie zygo kmiecicu nie można wykluczyć że ten ktoś to on a on to ten co steruje kursem jak osobiście napisałeś