• Discord Autor: ~Franek [93.159.20.*]
    Usuwają wiadomości i dają bana jak im ktoś prawdę w oczy powie… premiera na 100% przełożona
  • Re: Discord Autor: ~vacarius [217.119.66.*]
    Jesteś ciepły?
  • Re: Discord Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    To już chyba wszystkich nas powywalali.Mnie już wieki temu tam zablokowali.Wszystko wskazuje na to że premiera przełożona.Teraz pytanie czemu.Gra nie gotowa?Zbyt blisko premiery The Alters?Zobaczyli i przeanalizowali The Alters i chcą wprowadzić modyfikacje?ALBO WIEDZĄ ŻE PO DM NiE BĘDĄ W STANIE WSADZIĆ W RYNEK ŻADNEJ EMISJI i odciągają premierę żeby nas paść makulaturą.Ale to broń obosieczna bo im więcej akcji tym kurs niższy.Ja wysiadam na przystanku DM.Nie będę czekał na kolejne ich dzieła na Commodore 64.Prezes Hyperbooka dobrze wiedział co robi że nie wszedł w ro bagno.A było to korzystne dla akcji.Dobre gry miał i sklep komputerowy.
  • Re: Discord Autor: ~Franek [188.33.15.*]
    Jestem ciekaw czy wogole wypuszczą jakieś ESPI o przełożeniu czy wogole wywalają kitę i zmieniają w kolejnym raporcie XD
  • Re: Discord Autor: ~101XP [37.47.194.*]
    Z wpisów na steamdb wynika, że nie robią nic z DM od 3 tygodni. Pewnie trwają testy przed wydaniem gry i od ilości poprawek będzie zależała data premiery. Jeśli nie wyjdzie teraz to dobry czas jest pod koniec 3q.
[x]
JUJUBEE 2,94% 1,40 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.