• Co teraz rozgrywamy? Autor: ~Cienki [37.225.93.*]
    Ja swoją teorię mam, ale ciekaw jestem innych.
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~Jxjx [37.47.213.*]
    Nic pustka nadzieja i nic wiecej
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~Denis [31.0.59.*]
    Ubieranie leszczyny
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~agencja [46.113.2.*]
    Wariant pozytywny - zarząd ma już kupca na nowe akcje i jest to poważny inwestor kapitałowy lub branżowy, który te akcje kupi po co najmniej 9-10zł za akcje. Spółka się przegrupuje, dokończy projekty i odzyska rentowność.

Wariant negatywny - wszystko inne poza wymienionym powyżej. Ewentualnie, że nagle spółka ogłosi jakiś duży kontrakt albo, że ta gierka, którą w tym roku wypuszczą okaże się sukcesem przez duże "S".
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~wrty [165.225.207.*]
    tylko pytanie po co ktos ma chapac o 9/10 ja moze z rynku 5/7
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~ok [89.78.100.*]
    Z rynku nie chapniesz 10mln akcji
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~Denis [31.0.59.*]
    Zarówno nie kupisz 10 mln akcjii z rynku, jak i później ich nie sprzedaż. Proste.
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~agencja [5.173.210.*]
    Trochę spóźniony, ale odpowiadam - 10 milonów akcji to cały obecny FF, więc nie ma szans zebrać takiego pakietu z rynku bez windowania ceny w kosmos.
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~Makler [5.173.21.*]
    Co za brednie.
    Kurs leci bo w podniesieniu kapitalu uczestniczyc beda obecni duzi akcjonariusze albo podmioty z nimi powiazane albo podmioty z ktorymi sie znaja.

Stad sprzedaja i po 5.22 bo dobrze wiedza ze bez stresu dowolna ilosc dostana w emisji taniej.

Mozecie sobie lajkowac swoje kr3tynskie wysryvvy i ryczec o cenach z kosmosu ale to tylko dowod upadku tak umyslowego jak i emocjonalnego.
    Wezcie sie lepiej za lopate a nie inwestowanie
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~lol [79.184.67.*]
    Ale brednie... Czytaj co zostalo przeglosowane i wez cos na rozwolnienie
  • Re: Co teraz rozgrywamy? Autor: ~agencja [5.173.216.*]
    Mam nadzieje, że jesteś trollem, bo jeśli faktycznie inwestujesz to... w sumie trochę by wyjaśniało, dlaczego drobnych inwestorów na GPW traktuje się jak zera.

Rozumiesz w ogóle, co napisałeś? Główni akcjonariusze (z których największy jest założycielem spółki w jej obecnej postaci) grają na krótko przeciwko kursowi własnej spółki? Już nawet jeśli by tak było, to wiesz, że wszyscy posiadający udziały powyżej 5% kapitalizacji muszą raportować swoje zbycia/nabycia związane ze spółką?

Po co takie głupoty wypisywać, nawet jako trolling?
[x]
PCFGROUP -1,52% 3,58 2026-05-15 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.