• Tyle czasu Autor: ~Franek [93.159.20.*]
    Robić dlc tyle czasu na 1 h gry…. Szkoda słów zawiodłem się totalnie i nie pokazuje to dobrych perspektyw przed Narcos o ile wogole takie coś powstanie…
  • Re: Tyle czasu Autor: ~True [37.47.113.*]
    A ile Tobie by zeszło? Zrobisz szybciej? I czemu 1h?
  • Re: Tyle czasu Autor: zeglarz [91.150.193.*]
    Przecież to jest nasz poczciwy Iksde przebrany dla ,,niepoznaki'' za Franka, co twierdził stanowczo niczym Kononowicz że tu NIGDY żadnej gry nie będzie :)

Pokazali że potrafią, na wielki plus należy zapisać że wydali dodatek na czas, trochę jeszcze ,,pannie'' TGS brakuje doświadczenia i pewności, ale dziewictwo ma już za sobą ...

Spodziewałem się trochę większej euforii na kursie w takim ,,doniosłym'' momencie, ale najwidoczniej zabrakło tutaj zainteresowania kapitału spekulacyjnego, jednak odbudowa zaufania do spółki zajmie trochę więcej czasu ...

Myślę że to DLC można uznać jako taki wstępny szkic i projekt, jaki większość artystów robi przygotowując się do wykonania większego i właściwego dzieła, tutaj tym dziełem będzie NARCOS ...

• Re: Tyle czasu Autor: zeglarz [91.150.193.*]
    Pracują, poprawiają, ulepszają ... w poniedziałek zaledwie po 3 dniach wprowadzili szereg poprawek wydając szybkiego patha ...
[x]
TRUEGS -5,99% 0,27 2026-05-27 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.