• Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Tadeusz [176.107.34.*]
    Dla "szczęśliwych" nabywców powyżej 10.
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Rudi [84.40.153.*]
    Typowy mały polaczek. Mnie cieszy jak innym coś wychodzi. Nie mam kompleksów. Ale spoko. Rozumiem, że forum może być miejscem do leczenia traum dla osób, których nie stać na wizytę u psychologa.
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Tadeusz [176.107.34.*]
    Widać że nie śledzisz forum. Akurat nie mam żadnych kompleksów i nie cieszy mnie niepowodzenie innych tylko bawi mnie uległość potencjalnych kupujących na wpisy redagowane przez osoby obiecujące złote góry i podejmujące decyzję o zakupie na podstawie ich bajek bez jakiejkolwiek rzeczowej analizy z zewnątrz. Wszystko.
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Heh [188.146.171.*]
    Wyraźnie masz coś z głową, piszesz maniakalnie w kółko to samo
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: steve2 [91.205.244.*]
    No niestety niektórzy szybko zapominają a my jesteśmy od tego żeby im o tym przypominać, bo będzie 6...
    A więc po co kupować teraz?Można złapać jakieś kółko czy dwa, ale w żadnym wypadku nie nastawiać się na longa, ubiorą i całe lato będą trzymać aż człowiek zniechęcony sprzeda po 7. Ale to wtedy też będzie dobrze, bo okolice 6 będą pokutowały do końca roku. Tylko po co kupować teraz longa? Pytam tych którzy teraz chcą sprzedać duże ilości akcji mamiąc "rekomendacjami", lipnymi infami itd... Więcej przyzwoitości panowie, pieniądz owszem, ale nie za wszelką cenę.
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Heh [93.159.129.*]
    Nastepny do przeszczepu głowy, xd
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Bindol [37.225.43.*]
    Jak siedzi w izolatce to tak się dzieje
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Maxi [93.159.55.*]
    Tak, jasne.. Jesteś na forum aby ostrzegać innych przed zakupem po tych cenach. No Samarytanin w czystej postaci, prawie uwierzyłem.
    Takich jak ty to tutaj jest i było wielu, a wiesz co najlepsze? Oni ostrzegali tak samo jak ty od ceny 2zł, a ja z zakupem po 3zł byłem według nich powieszony na haku. Tyle sensu ma twoje gadanie jak i tym podobnych spadziów/trolli obrzydzających spółkę innym. Każdy kto ma rozum ten wie, że tutaj cały czas gra sie toczy i potrwa latami a dwu cyfrowa cena za 1 akcje to kwestia max tygodni a nie lat
  • Re: Tradycyjnie, gratulacje Autor: ~Bindol [37.225.43.*]
    Tak Rudi, Tadzieusz leczy tutaj swoją traumę ze szkoły rolniczej gdzie koledzy ze szkoły go dmuchali.
[x]
LUBAWA 3,09% 9,02 2026-05-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.