• momento od prawdziwego Wielkiego_Gatsby Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.148.*]
    Widze ze jakis oszolom przejął moj nick. Niech ci ziemia lekka bedzie....
    Moje akcje, powyzej 10tys sztuk byly sprzedawane w momencie publikacji przeze mnie apeli do tego oszusta prezesa tej firmy.
    Poniosłem strate, ale nie ma tego zlego. Wszedlem w BTC w tamtym czasie i... możecie jak kogoś to interesuje sobie posprawdzac kursy.
    Ps. Panie sz. nieladnie pan tu pograles z leszczami. Do piekla z.l panem :-) Ale z drugiej strony slowa uznania za poziom tego przekretu
  • Re: momento od prawdziwego Wielkiego_Gatsby Autor: ~Lol [91.231.60.*]
    Jaka średnia miałeś? Ja wszedłem przed Galapagos i spieniezyłem tyle żeby wyjść ewentualnie na 0. Szkoda że nie pchnąłem wtedy wszystko
  • Re: momento od prawdziwego Wielkiego_Gatsby Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.148.*]
    Pewnie 38, moze troche nizej. Ja tez wchodziłem przed GLPG, ale malym kapitałem ze 2 tys akcji. GLPG było prawdopodobne elementem tego przekretu, zeby w...bac setki tys akcji. Sam sz. przecież sprzedal chyba za 7mln pln. Cyrk to był. Po tej transakcji należało juz przynajmniej bardzo uwazac...
  • Re: momento od prawdziwego Wielkiego_Gatsby Autor: ~Lol [91.231.60.*]
    Pamiętam ten manewr. Wciąż mnie zastanawia jak główny akcjonariusz pozwolił na takie manewry
  • Re: momento od prawdziwego Wielkiego_Gatsby Autor: ~three [67.213.123.*]
    może tak być , że sporo haków wisi od 50 uśrednione do 35 . Obroty w swoim czasie były potęrzne , nie zdziwi mnie jak tu są pomrożone w dużej ilosci nawet środki na porządne mieszkania. Coś mi mówi, że może być przeskakiwanie na papiery dywidendowe z podkulonym ogonem i lata siedzenia cicho aby coś tam odrobić
[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.