Ja się bardziej martwię tym "similar scope like 2.2", gdzie 2.2 to była zwykła kosmetyka. Myślę że rynek oczekuje czegoś większego typu dodatkowych misji. Aż dziś że cena jakoś tego w ogóle dziś nie uwzględnia.
Dnia 2025-06-23 o godz. 16:48 ~phealot napisał(a): > Ja się bardziej martwię tym "similar scope like 2.2", gdzie 2.2 to była zwykła kosmetyka. Myślę że rynek oczekuje czegoś większego typu dodatkowych misji. Aż dziś że cena jakoś tego w ogóle dziś nie uwzględnia.
Tak to już jest z polską „psychiatryczną" przypadłością atakowania autorytetów i ludzi wybitnych! xD Pomijam przypadek Lewandowskiego ale czy wiecie, że polką XX stulecia została jakaś zakonnica Faustyna (jeśli dobrze pamiętam)!? A np o Marii Skłodowskiej - Curie.... w naszym pięknym i patriotycznym kraju „zapomniano"!? xD Ad Rem! Na świecie nikt się nie spodziewał żadnych prac nad Cyberpunkiem i po info o patchu - wszyscy przeżyli pozytywny szok - bez znaczenia dla kursu.. Bo to dla zachodnich pragmatyków tylko „zbędne wydawanie pieniędzy".. xD Natomiast w Polsce słyszę o darmowym DLC albo nawet darmowym Cyberpunku nr 2..! I to od ludzi, którzy za darmo nie poszliby pozbierać papierki wokół własnego bloku! xDDD Tego, że CDR (jako jedyny do tej pory) z własnej inicjatywy i jednostronnie zaoferował zwroty pieniędzy za Cyberpunka - nikt nie docenił..! Również tego że było to 0,385 całkowitego przychodu z gier i statystycznie prawie nikt nie dokonał zwrotu gry.. tego też niemal nikt (zwłaszcza w Polsce) nie zauważył..
Ale za to skandaliczną dywersję konkurenta - poprzez usunięcie ze sprzedaży w swoim sklepie w trakcie najistotniejszego dla sprzedaży półrocza - wszyscy „docenili" i uznali za „słuszną decyzję Sony".. xD A to było tylko małostkowa zemstą i „karą" za jednostronną propozycję zwrotów pieniędzy przez CDR - czego skośnoocy „dobroczyńcy" bardzo nienawidzą robić. xD Nikt też nie docenił „odkrycia" w 2021 r, że po usunięciu wszystkich hejterskich pustych kont i botów z Polski na Metacritic - premierowy Cyberpunk 2077 uzyskał nienajgorsze oceny i plasował się na 2-3 miejscu..
O, znowu zjawił się przypadek psychiatryczny i bełkocze o złośliwym Sony i wspaniałości premierowego Cyberpunka... który był tak wspaniały, ze spółka musiała go przez kolejne dwa lata naprawiać.
Nagan, czy premiera Wiedźmina 4 nadal jest planowana na 2025 rok, jak to pisałeś jeszcze miesiąc temu w swoich postach "opartych na informacjach ze spółki"? Ha ha ha.