Hahahaha tak wiemy wiemy - Ty jesteś tak nparawdę multimilionerem który zawsze dokupuje i dokupuje i dokupuje :D Co nam jeszcze opowiesz Błazenku ?? Czekamy na kolejną historię lodu i ognia
Dokładnie Gracz i Fakt - Nasz Błazen pisze od miesiąca "Dobrane, odwracamy wajche" On naprawdę jest super w tych swoim delirium :D A w zbroi pełno shitu bo strata coraz większa :D
Czy mi się wydaje ze się wpier. ...w nie swoje sprawy?Pokazałem sprzedaż 38 tys szt to nie chciało się wam sprawdzać w biurze maklerskie mimo wszystkich danych tj nr zlecenia data godzina cena.Teraz czekam na cokolwiek od politycznego
Gracz daj spokój - zaraz poda Ci numer telefonu do biura maklerskiego i powie abyś sobie sprawdził sam :D On nie rozumie że to tak nie działa a słowo tajemnica i RODO są mu obce :)
Prawda jest taka - jeżeli ktoś nie ma strat na giełdzie to emocje nie dyktują mu jak ma reagować na jakimś tam forum A jego reakcje ewidentnie nie są normalne i nacechowane agresją - ergo ma stratę i to go boli Nie może sobie z nią poradzić wiecznie uśredniając więc przelewa agresję na bankiera bo czuje się tutaj 'silny i anonimowy' :) Ot tak działa psychika - tego nie da się ukryć :)
Pokaż te co zaraz potem kupiłeś po 1,49 i 1,33 wory pełne akcji na kółeczko jak się chwalileś. Od tamtej pory wyżej nie było. Wróciłem z weekendu a ty dalej swoje.