Dnia 2025-06-22 o godz. 22:13 ~pisdmesmen napisał(a): > JA POSTAWIE Z LEKKA NIESMIALOSCIA -10%
Nie ogarniacie ludzie, moim zdaniem, całej grozy sytuacji. Tu nie chodzi tylko o wojnę z Iranem. Tu chodzi też o to, że Tusk do spółki z Bodnarem szykują prawdopodobnie już taki pełnowymiarowy zamach stanu, porównywalny tylko ze stanem wojennym Wojciecha Jaruzelskiego!
A ty, di, ogarniasz, że to nie ja założyłem wątek i nie odnosiłem się do watku, tylko do syfu, który funduje tu Mk, na tym forum. Dasz rade to ogarnąć? To takie minimum inteligencji i czytania ze zrozumieniem. Polecam. Bez tego możesz dać sobie spokój z innymi kwestiami, które wypisujesz.
chyba musisz udać sie do lekarza pierwszego kontaktu, aby skierował cie na bardziej zaawansowane badania. Obawiam sie, ze trolle pisowskie niestety są nieuleczalne ;))))
Na wstępie chciałem dodać że bardzo sobie cenie Pańskie rekomandacje. Dlatego też podjąłem sporą gotówke celem zakupu. W jakim horyzoncie czasowym mam spodziewać się 115zł za akcje kghm?