Widać to w zestawieniach że gry na promocjach minus 90% się nie przebijają. Musi się ich naprawdę dużo sprzedać aby droższe gry wyprzedzić . Więc porównanie rankingów nie ma sensu
To raczej nie jest gierka, która będzie się sprzedawała masowo i zawojuje listę, raczej niszowa sprawa, dla węższego kręgu fanów, taktyczna, wymagająca. Lepiej powinno być z HOTD2, w to grają wszyscy i cieszy się dużą popularnością.
Zdecydowanie gorsza sprzedaż od fm1, tak to jest jak sie nie dba o fanów. Niestety kurs jest tam gdzie jest bo ludzie widzą, że forek/megapixel to nędza.
A wiesz to bo jesteśmy obecnie z FM3 na 19 miejscu rankingu w JP tak ? :) i to jest gorsze od fm1 tak mamy to rozumieć? Rozumiesz mam nadzieję że od czasu fm1 ilość gier jest o wiele większą, a także sam ranking jest inaczej przedstawiany i liczony o czym pisał już jakiś kolega na forum. Co do zawiedzenia fanów to chyba nie czytałeś chyba zbyt dużej ilości komentarzy prawda ?
Trzeba przyznać, że forek hucznie zamyka trylogię Front Mission. Fani są wkurzeni, gra ma zawrotną średnią 1,5 na metaxcritic, a w Japonii zaledwie 18 miejsce co jest katastrofą - biorąccpod uwagę, że pozostale części wchodziły na podium.
To jest w ogóle jakieś bardzo oryginalne podejście do remaków. Zazwyczaj twórcy starają się podlizać fanom, żeby dostać masę dobrych ocen na początek i nakręcić sprzedaż. Forek stawia na wkurzanie fanów i fatalne recenzje…
Jak można było zawalić najlepszą gre z serii z największym potencjałem??
To jest skandal co ta spółka robi i jak zawala kolejne tematy.
Potem się zdziwicie, że spółka wraca na 2 zł.
Piszę od tygodnia, że to najgorsza premiera FM z całej trylogii, kurs to potwierdza a wy wypisujecie jakieś głupoty. A, które teraz miejsce w waszych magicznych rankingach? Forek zawalił najlepszy tytuł z całej trylogii to jest żenada.
nic mi się nie udało, poza trafną oceną premiery. posiadam papier i jestem głęboko niepocieszony. czy naprawdę każdy kto ma papier musi być na bakier z intelektualną uczciwością? sądzisz, że pisania superlatyw na forum kurs urośnie?
FM od pierwszej części widać było, że nie ma szans stać się hitem jak to ściemniał zbynio. W ostatniej części jeszcze nie dojechała jakość i mamy co mamy. Teraz jeszcze THOD 2, oby tam nie dali ciała tak jak tutaj.
Miejsce 21, czyli po preorderach sprzedaż była niezła wniosek chyba taki że czekali aż zobaczą grę a potem kupowali więc chyba jednak nie jest tak źle?