Dnia 2025-06-23 o godz. 15:17 ~Planki napisał(a): > Strona wygląda świetnie. :)
Z ciekawosci rzucilem okiem na strone semilac.pl. No to ta nasza stronka bardzo biednie wyglada. Patrzac, ze kasy starcza ledwie na biezaca dzialalnosc to ciekaw jestem, jaki budzet jest zaplanowany na wypromowanie produktow i ogolnie, jaki jest pomysl na kampanie promocyjna. Mam wrazenie, ze wszystko opiera sie na wierze, ze samo nazwisko p. Sylwii przyciagnie klientow. Nie wiem, czy to wystarczy.
Wyciągnięcie klientów z semilac nie potrwa jeden rok, a minimum 3-4 lata po 2 latach zaczniemy widzieć spadek sprzedaży w semilac i ogromny wzrost w 8Belle.
Samo nazwisko pani Sylwi nie zdziała cudów lecz zrobi to grafen.
Zapomniałeś o tym aspekcie, chodzi o jego właściwości. Chodzi o jakość i kruchość lakierów. Do tego dochodzi dyrektywa TPO.
Widzę u Ciebie brak wiary która wynika z tego że słabo się interesujesz tematem i źle analizujesz.
Zapraszam do szerszej lektury.
Znowu zaczynasz swoją "merytoryczną" dyskusję sianiem pesymizmu i zwątpnienia porównując markę, która dopiero startuje z marką rozpoznawalną globalnie? Proponuję choć trochę więcej obiektywizmu.
Twierdzisz, że grafen jest fe - to ślepa uliczka, strona jest fe - bo u konkurencji lepsze. Jakieś plusy dostrzegasz skoro jeszcze trzymasz akcje naszej spółeczki?