Moj ulubiony Psychofanie :)
Z czego się tak cieszysz - że jesteśmy w okolicach 1.20 ??
Do Twoich 2 PLN jeszcze daleko
A mój pakiet z 1.05 i tak zarabia - przy Twoim 1k jestem o wiele więcej do przodu niż Ty :)
Jak już Ci pisałem błazenku, wracaj na karnego jeżyka
Hahaha mam średnią 1.05 więc jak zostałem na peronie buahahaha
Jaka Ty masz średnia Błazenku ??
Jeszcze nie jesteś na 0 zapewne a już swoje mądrości prawisz :)
Tak jak już napisałem do Twojego 2 PLN droga daleka :)
Niezależnie jak bardzo będziesz błaznował rzeczywistości nie odmienisz :)
Taaaaa .....czyli co kupiłeś akcje powyżej i usredniles do 1.05 a chcącym kupić odradzales kupno twierdząc że kupisz 70 gr? Takie pierdy to możesz meldowac koniowi i kto tu jest błaznem?
I idź do jakiegoś specjalisty bo co ty opowiadasz to jakiś bełkot. "Mam akcje po 1.05 ale nie sprzedałem po 1.25 bo twierdzę że będzie 70gr "Przy czym wyśmiewasz innych którzy twierdzą że będzie 2 zl.Masz poważny problem.
Ok Błazenku w byciu dzieckiem i to w dodatku specjalnym Ty masz super doświadczenie :)
Obracaj tym swoim tysiakiem akcji
Tylko nie zapomnij ciąć straty z wielu spółek na których jesteś powieszony i gdzie cały bankier się z Ciebie śmieje xD
Mlm odpuść mu
Jest tutaj na minusie jak na 99% spółek na których nagania na „już nadchodzące” wzrosty :)
Siedzi tutaj 24h na dobę czyli gacie pełne :)
A tymczasem miłego weekend wszystkim normalnym :)
PS. Difi jezeli myślisz że ktoś poważny słucha się Twoich opinii albo co gorsza mówi tutaj na forum prawdę co do swoich ruchów inwestycyjnych to jesteś jeszcze bardziej upośledzony niż mi się wydawało :)
Emocje to super przyjaciel a na Twoich można grać jak na organach w kościele :D
Przyjdzie czas to pokaże Ci dzieciaczku screena z ilości akcji jakie mam
Ty tylko gadasz a jak już ze 3 razy powiedziałem abyś zrobił to samo i pokazał że masz kochones to zawsze uciekałeś od tematu xD
Ale rozmowa z Tobą to rozrywka - dawno się tak pod nosem nie śmiałem :)