no ba, wiadomo! już mam to gdzieś i myślę o wakacjach. żałuję, że nie sprzedałem pow 5,5, ale pazerność jak widać nie popłaca. wyszło jak zwykle :)))) więc kiszę się dalej
~RURA jest weekend, odpoczywamy przed tym co nas zaskoczy ;)) grilluj, toż to sport narodowy Lechistanu. Tak nas ukształtowały lewicowe - internacjonalistyczne ruchy kreowane przez media. Dzisiaj młody człowiek - w nic nie wierzy - jest mało ruchliwy, obleczony tłuszczykiem i bezradnością, ma małe, niespracowane dłonie, zmęczony wzrok od smartfona - cele średnioterminowe - tatuaż, kolczyk i krótkoterminowe - promka w netcie, długoterminowe - nieznane. - strój Zalando, lub sklep z odzieżą na wagę. - nie chce pracować, mieć rodziny - wytlumaczeniem jest, że drogo. Gdy wskazujesz lata 80-te, kiedy niczego nie było - milczy, zły za ten oczywisty przykład.
kolorowe pochody chodzą nie tylko dla demonstracji swoich osobistych rozterk, AKTYWIŚCI pokazując taaaakie tłumy, występują do urzędów, centralnych i samorządowych o dotacje na działalność. Zatem społeczeństwo (w podatkach) utrzymuje działalność, a w zasadzie życie DZIAŁACZY. Dla wielu to sposób na życie.
Dnia 2025-06-21 o godz. 14:49 ~fifka napisał(a): > dodaj Vlad , oczki się swiecą jak idzie pochód kolorowych dziewcząt , z siusiakami w stringach ---------------- tobie to chyba klawiatura p na f zamieniła albo masz to tylko w głowie, skoro przeszkadzają ci nawet te skromne złoto-kolorowe sutanny w czwartek na procesjach