• czapa chyba zas(lab)nal Autor: ~abc1234 [217.27.52.*]
    czapajewo gdziieeeeejeeeeeeeeeeessssssssssssssssssttttttttttteeeeeeeeeessssssssssssss, chyba w lesie, a moze na wszasach w borach tucholskich rozmawiasz z niedzwiedziami? A ja chcialbym uslyszec (przeczytac) , cos pozytywnego, optymistycznego, ze to najlepszy walor itd, czapa odezwij sieeeeeee, blagam
  • Re: czapa chyba zas(lab)nal Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    OK :)
    Jak ujrzałem wynik za I kwartał to zcierpła mi skura i pomyślałem o k.... przecie 2 i 3 kwartał będzie z - 0,5 melona straty przeciez to najgorsze statytycznie kwartały. Wyszło operacyjnie -troche więcej niż 0,1 mln straty- więc sytuacja jest kryzysowa ale bym nie tragizował. Raportu tak mocno jeszcze nie wertowałem choć troche zdziwiłem się że koszty wynagrodzeń pomimo cięć wzrosły- ale chyba to wina że w I półroczu 2008 DesArt u nas było 2 miesiące. Cóż moje oczekiwania były też inne - spodziewałem się delikatnego zysku operacyjnie- w związku z promocjami i zmniejszeniem kosztów (co tu własnie nie zagrało). Podejrzewam że 3 kwartał również bedzie w ryzach i jakiś większych strat nie będzie - może i zysk - coś dla prezesa optymistycznie więc pewno nie jest tragicznie. IV kwartał tradycyjnie coś tam zarobią pomimo kryzysu i wyjdą na plus. Napewno nie jest to okres na super wyniki - ale syfu nie powinno być - promocji jest coraz więcej a i rynek pewnie coraz bardziej ostaje od lidera. Kto wie tu jednen wygrany przetarg jedno wygrane szkolenie dofinansowane z UE może zmienić obraz.
    No i jak wiemy mało kto tu kupił poniżej 2 łzotych- większość już sprzedała więc czy ludzie żucą się do wywalania nie sądze.
    Kolejny temat to ilość akcji których jest coraz mniej - mniemam że tu kiedyś zagra orkiestra pana Fredka.
    rzucą:(
    No i ogólnie jest skup i nie wyobrażam sobie żeby skupili rsztę ze srednią poniżej 2 łotych czy nawet 2,40 PLN.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.