• Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~Zuza [37.248.170.*]
    Ładnie idzie
  • Re: Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~Optymista [195.85.209.*]
    Na takim wolumenie to chyba wracamy na 1 zł tylko spekulanci muszą zrealizować zyski.
  • Re: Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-06-20 o godz. 10:12 ~Optymista napisał(a):
    > Na takim wolumenie to chyba wracamy na 1 zł tylko spekulanci muszą zrealizować zyski.

Żeby spekulanci zrealizowali zysk, to jeszcze muszą sporo podciągnąć kurs..
    Aktualny zysk, wrócimy do 1 zł to znowu wejdą. Potrzebna jest solidna korekta, aby pójść do góry.
  • Re: Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~jax17 [109.241.34.*]
    Ktoś chce tanio nabyć papier.Pozdrawiam.
    Dnia 2025-06-20 o godz. 10:22 ~Optymista napisał(a):
    > Aktualny zysk, wrócimy do 1 zł to znowu wejdą. Potrzebna jest solidna korekta, aby pójść do góry.

Nie tak działa spekuła..
    I już mamy kurs na minusie. Tak działa dystrybucja, warto doczytać czemu tak sie dzieje. Rozumiem, że specjaliści od spekulacji wiedzą lepiej... Nie ma opcji, aby na samym listach tu poszło wyżej. Będzie wyżej, ale nie teraz. Teraz idziemy w dół.
    Dnia 2025-06-20 o godz. 12:24 ~Optymista napisał(a):
    > I już mamy kurs na minusie. Tak działa dystrybucja, warto doczytać czemu tak sie dzieje. Rozumiem, że specjaliści od spekulacji wiedzą lepiej... Nie ma opcji, aby na samym listach tu poszło wyżej. Będzie wyżej, ale nie teraz. Teraz idziemy w dół.

To sobie idź w dół, reszta idzie do góry..
    Kto ma rację, przekonamy się...;;))

• Re: Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~Optymista [31.61.247.*]
    Owszem, przekonamy się.
    Rozumiem, że to chwilowe kłopoty przed przekroczeniem 2 zł? A to, że mamy piątek to zupełny przypadek...
    Dnia 2025-06-20 o godz. 14:14 ~Optymista napisał(a):
    > Owszem, przekonamy się.
    > > Rozumiem, że to chwilowe kłopoty przed przekroczeniem 2 zł? A to, że mamy piątek to zupełny przypadek...

Nic nie pisałem o przekroczeniu dziś 2 zł, ale to, że to nie jest dystrybucja, to widać gołym okiem..Od poniedziałku marsz w górę..
    Skala Cię zaskoczy..
    To wyjaśnij nam proszę dlaczego to nie jest dystrybucja?
    Co według Ciebie za tym przemawia?
    Z czym aktualnie mamy do czynienia konsolidacją, akumulacją?
    Dnia 2025-06-20 o godz. 16:06 ~Optymista napisał(a):
    > To wyjaśnij nam proszę dlaczego to nie jest dystrybucja?
    > Co według Ciebie za tym przemawia?
    > Z czym aktualnie mamy do czynienia konsolidacją, akumulacją?

Gdyby tu była dystrybucja spekuły, to kurs były już na podwójnych dolnych widłach. A mamy do czynienia z realizacją zysków, przez tych, którzy załapali się w poniedzialek/ wtorek, bądź tych którzy tu wiszą od dawna i nie wierzą w dalszy wzrost ceny.
    Gdybyś obserwował w miarę wnikliwie, to pewnie nie uszloby Twojej uwadze w środę, że popyt zbierał większe pakiety, chociażby ustawiony ukryciak na S po 18.50.
    Gdyby nie skrócony tydzień giełdowy, kurs byłby wyżej. Tak, jak pisalem wyżej najbliższy czas pokaże, kto miał rację. Pewnie 1 zł będzie, ale po zjeździe z dużo wyższego pułapu cenowego niż dzisiejszy.
    Miłego weekendu.
  • Re: Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~Gienio [31.0.60.*]
    Czemu twierdzisz że będzie w końcu zjazd na 1zł. Ja uważam że spolka ma naprawdę ciekawy potencjał jeżeli chodzi o produkcję dronów fpv patrząc na to iż specjalizują się w drukarkach 3d w których to dropy się rodzą Próbowałem dzisiaj i wczoraj to napisać ale moderatorzy z jakiegoś powodu nie przepuszczają mojego komentarza.
    Dnia 2025-06-20 o godz. 17:08 ~Gienio napisał(a):
    > Czemu twierdzisz że będzie w końcu zjazd na 1zł. Ja uważam że spolka ma naprawdę ciekawy potencjał jeżeli chodzi o produkcję dronów fpv patrząc na to iż specjalizują się w drukarkach 3d w których to dropy się rodzą Próbowałem dzisiaj i wczoraj to napisać ale moderatorzy z jakiegoś powodu nie przepuszczają mojego komentarza.

Co, do ostatniej sprawy, na forum bankiera ostatnio działa algorytm, który wychwytuje, że zmieniasz nicka i usuwa treść posta. Trzeba pisać cały czas z jednego nicka.. Miałem podobnie i mnie oświecili z redakcji Bankiera.. ;;))
    Potencjał może i ma, ale rozlożony w czasie 3 lat, ostatni list intencyjny ma być podpisany do końca roku, jeżeli podpiszą. ;;))
    To, tak na szybko, bo czas mnie goni.. ;;)
  • Re: Dzisaj przebijamy 2 Autor: ~Optymista [31.61.251.*]
    Pisałeś, że się przekonamy i się przekonaliśmy - wróciło do 1. Kto miał rację? Czas na zakupy i info w sprawie moje bambino :)
[x]
SYGNIS -0,69% 1,44 2026-05-13 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.