Najlepsze firmy na świecie według dowolnej rentowności przepływów pieniężnych Ranking ten obejmuje najlepsze 774 firmy farmaceutyczne i farmaceutyczne detaliczne na świecie w rankingu według Free Cash Flow Yility Rentd, średnio 1,24% dochodu z przepływów pieniężnych w wysokości 1,24%, za 20 czerwca 2025 roku.
Dnia 2025-06-20 o godz. 07:59 1-mna napisał(a): > Najlepsze firmy na świecie według dowolnej rentowności przepływów pieniężnych > Ranking ten obejmuje najlepsze 774 firmy farmaceutyczne i farmaceutyczne detaliczne na świecie w rankingu według Free Cash Flow Yility Rentd, średnio 1,24% dochodu z przepływów pieniężnych w wysokości 1,24%, za 20 czerwca 2025 roku. > > https://stockviz.com/en/ranking-of-global-stocks-in-drugstores-retail-pharmacies-by-free-cash-flow-yield
najlepsze! ha ha!! :D
sprzedali dermę i przejadają kasę, wiec mają Free Cash Flow Yield wysoki AI nie myśli tylko generuje zestawienia nie mające większego sensu bez pogłębionej analizy
inwestowanie w spółki małe i o niskiej płynności to poważny błąd popełniłem ten błąd wiele razy w życiu, teraz trzymam się tylko i wyłącznie dużych firm chyba to słynny gracz Livermoore powiedział, że jeżeli ktoś nie potrafi zarobić na największych firmach, to nie zarobi i na małych miałem mdg i wyszedłem szczęśliwie na górce, został mi trupek pharmena, który zostawiłem by mi przypominał jakim nieporozumieniem są małe firmy