Carxstreet który sie sprzedał w 10 miesięcy od premiery w okolicach 330k kopi ma 5500 członków na Discord a JDM ma teraz 27.5k członków. Przykładowo wczoraj na carxstreet wszedł nowy patch i promocja i w jeden dzień sie sprzedało 7k kopii gry. To wszystko czeka JDM. Bedą mocne wzrosty sprzedaży, ale pod jednym warunkiem- Musi być Multi. Carxstreet też był tańszy bo na premiere 75 zl kosztował.
I dodam jeszcze,CarStreetX że ma słabsze oceny bo 70% a JDM ma już 75% i z kazdą łatką rosną, docelowo bedzie 80%.Ich sprzedaż na poziomie 330k w 10 miesięcy, jest bezproblemowo w zasięgu. JDM. To tylko PC. Konsole powinny to przeskoczyć czy zdublować. Tylko tak jak napisałem Multi Multi Multi. Żadne split screeny tylko multi na torach eventach itd
Dokładnie. Jak ktoś ma czas i nie widzi innych lepszych opcji na szybki zarobek będzie czekał. Ja poczekam bo wiszenia na haku ale jestem pewny, że z niego zejdę.
Ja wrócę do sprzedaży i ostatniego info. Skoro w 5 dni sprzedało się 65k a w miesiąc 100k , to średnio przez kolejne 25 dni sprzedaje się 1400 na dobę. Oczywiście bliżej premiery było więcej, teraz mniej ale to dalej są dobre liczby. Dlatego śmieszą mnie posty o 100 sztukach na dobę. Warto zwrócić uwagę na regularną cenę. Dziwne jest to, że spółka warta 46 mln z potężną wishlistą, z potężnym discordem, z longselerową grą i wizją na przyszłość, po udanej premierze i perspektywie przychodu w kwartale! ponad 12 a pewnie 15 baniek jest tak słabo wyceniana. Powinno być 150mln. To musi wystrzelić więc pozdrawiam oczekujących. Jak dla mnie sprzedawanie po takiej cenie, jednaj z najtańszych w historii to jakiś absurd.
Po zakończeniu promocji i powrotu do ceny 119zł średnia sprzedaż jest w okolicach 1000 sztuk dziennie. Uważam, to za mega dobry wynik. 80% ludzi kupuje gry spaczowane z dodatkami na przecenach. Biorąc pod uwagę WL i Discord wiadomo co sie stanie. Banan sie rządzi swoimi prawami. Patrz cdp, 11 bit i teraz GIF. Nie naganiam mimo, że jestem na haku. Po prostu tak mi sie wydaje. Oceny znowu do góry już prawie 76% pozytywów
Człowieku skąd bierzesz tysiąc dziennie, uważasz że kolejnych miesiącach nie licząc lipca bo będzie promocja, sprzedaż będzie po 30k miesięcznie ? Sama spółka oceniła, że sukcesem będzie 150k na pc. Statystyki playtracker są zbieżne z komunikatami że spółki!
Misiek 1000 dziennie jest teraz średnio po powrocie do ceny 119.
Nie mówię ze tak będzie cały rok. Oczywiscie ze bedzie spadac srednia. Sprzedaż będzie miała peaki przy promocjach. Patrz carx street wczoraj promka i patch I 7k w dzień mimo ze gra ma prawie rok ma.