"Komunikaty o zmianach kapitałowych emitentów często mrożą krew w żyłach inwestorów. Kolejny przykład to już czerwcowy raport gamingowej spółki The Farm 51, która poinformowała o emisji 500 tys. akcji skierowanej wyłącznie do Smart Money FIZ zarządzanego przez Pawła Sugalskiego. Cena emisyjna? 4,50 zł, czyli o blisko 40 proc. niżej od ceny rynkowej w dniu publikacji komunikatu. Ponadto opcją jest 300 tys. warrantów po cenie 5 zł, a prezes i wiceprezes pożyczyli Smart Money w dodatku łącznie 250 tys. akcji do swobodnego dysponowania (także do sprzedaży). Efekt? Kurs The Farm 51 po raz pierwszy od 2017 r. zszedł poniżej 6 zł."
nigdy przenigdy bym nie tknął tych akcji nawet kijem,na miejscu posiadaczy bym wywalił i gdzie tylko to możliwe obsmarował bo to jawne kuvest
wo na które nie ma pozwolenia w cywilizowanym kraju ,dla mnie ten jak mu tam srugi bugi to zwyczajny dziad.
To że papierów nie posiadam to nie znaczy że nie mogę się wypowiadać zainteresował mnie ten wał aż mnie dziwi że nikt nie zawiadomił odpowiednich służb żeby sprawdzić arkusz zleceń