Należy zwrócić uwagę na forumowiczów do końca autoryzujących wypaczony pogląd na wartość akcji tej spółki na GPW, chcących do samego końca dopilnować dyskredytowania wartosci akcji jak i wypłaty w przypadku wykupu za 1 gr, jak również patrząc na ich posty wstecz, gdzie po za mataczeniem, namawiali na zakup akcji na aim
Wg GPW nie wykupili 100 % akcji lub wykupili wszystkie z AIM, w innym przypadku doszło do obrotu akcjami przez inwestorów GPW po wczesniejszym wykupie ów 100 % ogółu waloru
Z uwagi na zmierzanie ku dealisting, KNF powinno w interesie inwestorów GPW, wystosować informację do Xtellus, po usunięciu z AIM, o cenie wykup bez straty dla inwestorow lub pozostawieniu akcji na GPW, ponieważ w tym momencie inwestor na GPW został okradziony, a wszystko w przeddzień cen ropy i uporządkowania wszystkiego o czym była mowa
Nie bardzo rozumiem sytuację. W prawdzie akcje zalegały mi na koncie i niezbyt się nimi interesowałem, kupowałem jeszcze jak był KOV. Strata była spora. Czy ktoś może wyjaśnić jak mogą mieć 100%? Aby zdjąć akcje trzeba wcześniej mieć min 95%. Przecież tyle nie mieli przed 20.05. Na moim koncie maklerskim w Millennium pojawiło się kilkadziesiąt funtów brytyjskich. Jak jest u Was?