Nie martwimy się. Rzecz w tym, że to nie jest prawda. Zwykłe, opłacone naganianie na zakup akcji spółki znanej z "mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę, mamy zysk".
Dnia 2025-06-20 o godz. 17:37 ~Rolnik napisał(a): > I ja także uzupełniłem do pełnej liczby.
Teraz jest czas na dobieranie. Zakładam, że kurs jeszcze spadnie. Pewnie niewiele, ale zawsze. Jeśli spółka potwierdzi rozpoczęcie sprzedaży komercyjnej Onko BCG od czerwca we Francji, a w 3 kwartale w Niemczech i jeszcze jest zapowiedziana w Szwajcarii, pokazując to w wynikach za bieżący rok, a zwłaszcza za 2 półrocze, to w przyszłym roku kurs będzie dużo wyżej. Chciałbym zobaczyć komunikat w ESPI o zwiększeniu zaangażowania poprzez zakup na rynku regulowanym przez głównych udziałowców, bo uważam to za bardzo pozytywny sygnał i będzie oznaczać, że plany są realizowane.
Mam 30000 średnio po 3.8. Byłem juz ponad 100 % do przodu. Mogłem sprzedać przy 10 zl i potem znowu odkupić. Ale kupując znałem Cel: 15-27 zl. W tych widełkach sprzedam.
Z jednej strony rozsądnie. Poziom realny. Jednak w przypadku realizacji planów sprzedaży może jednak być dużo wyżej. Kto nie ryzykuje szampana nie pije. Cel można, a nawet trzeba podnieść.