• 26 czerwca Autor: ~MSP [37.248.168.*]
    odbędzie się ZWZA. Jak myślicie - coś ciekawego uchwałą czy znowu powieje nudą ?
  • Re: 26 czerwca Autor: ~wujek [78.9.233.*]
    śmieszny jesteś ,Janisiewicz który kontroluje całość lub większość da komuś zarobić z tego tortu ?
    typ człowieka i spółki który się nie dzieli z akcjonariuszami tyle w temacie.
    Pisanie bzdetów ile co mają mija się z celem od razu uprzedzam.

• Re: 26 czerwca Autor: ~Lum [109.233.91.*]
    Janisiewicza niedlugo moze juz nie byc w spolce, ale to cierpliwi jedynie doczekaja. Jeszcze duzo niespodzianek dla akcjonariuszy na spolce w najblizszym czasie. Pozdrawiam
    tak tak będzie jak piszesz ,Kura znoszące złote jajko Prezes odda ot tak bo Pan szanowny sobie tak napisał.
    Gratuluję pomysłu.

Bo moze bedzie do tego zmuszony, bo nastapia zmiany w akcjonariacie. Oficjalny free float 73%, nie wiem czy to takie trudne do wyobrazenia ze moze pojawic sie jakis inwestor :)
  • Re: 26 czerwca Autor: ~MSP [195.128.173.*]
    Freefloat 73% ale nikt nowy powyżej 5% do tej pory się nie ujawnił. Nie widać też raczej większego zbierania. Wiem, że było dużo czasu aby sobie powoli pozbierać wartości podprogowe ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt z Magny takich ruchów niezauważyłby i nie zwiększyliby udziałów.
    inwestor się pojawił właśnie gdybyś czytał komuniakty a nie pisał bzdety żeby zejść z haka.
    Masz Janisiewicza w nowej spółce krzak być może że tą gotówkę co mają teraz będą przerzucać do UA
    Po drugie spójrz na wykres np. 2letni : Stopy zwrotu: 2 lata: -53.27% chcesz coś więcej ?
    Po trzecie przy 0 obrocie skończcie pisać że ktoś to zbiera żeby się ujawnić bo to jest czysty masochizm.

Bzdety piszesz, ale coz pozyjemy zobaczymy :)
  • Re: 26 czerwca Autor: ~MSP [37.248.171.*]
    Po dzisiejszych obrotach widać, że to wujek ma rację. Dzisiaj walne a tu mamy 15 sztuk akcji. Aż żal patrzeć.
[x]
06MAGNA -0,37% 2,68 2025-09-19 16:49:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.