Nie ma o czym pisać,.... I nie wystarczy Ci (ktoś-u) , jak jest tu 'na okrągło' wc**** ze swoimi szczepionkowymi rewelacjami ?
A na snw udeptywanie nowych 'lepszych' poziomów (1,2xx)
Ps. Co do "wspólpracy" Lubawy z SUNDRAGONem ,... dobrze by było , ale tam (na SDG) już tyle było podobnych "rewelacji" w stylu wc**** ,.... i jak mówią amerykanie: pożywiom, uwoidziom
Dnia 2025-06-24 o godz. 16:00 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-06-24 o godz. 11:35 cmpunk napisał(a): > > Ufff... > > Czyli tylko pryta za mocno weszła :-). > > UUufff > czyli wszystko jest z wc**** w 'NORMIE' , a ja już się trochę obawiałem ,......
Pamiętaj scett, jak będziesz chciał zjeść FLACZKI, to nie rób tego w taki sposób, w jaki zrobił to Mieszko ;-).
Dnia 2025-06-24 o godz. 11:14 ~J-23 napisał(a): > Nie ma o czym pisać,.... > I nie wystarczy Ci (ktoś-u) , jak jest tu 'na okrągło' wc**** ze swoimi szczepionkowymi rewelacjami ? > > A na snw udeptywanie nowych 'lepszych' poziomów (1,2xx) > > Ps. > Co do "wspólpracy" Lubawy z SUNDRAGONem ,... dobrze by było , ale tam (na SDG) już tyle było podobnych "rewelacji" w stylu wc**** ,.... i jak mówią amerykanie: pożywiom, uwoidziom
I,..... "udeptują" aż MIŁO (popatrzeć) ! ! !
Ps. wc**** A co tam ci znów odbiło z tym MIESZKIEM i FLACZKAMI ??
Ty się 'zamartwiasz' już od dłuższego czasu o mój stan zdrowia ("szczepionki") i WIELKIE DZIĘKI za to , nie mam z tym (większych) problemów, ale ja też widzę , że i u ciebie ze zdrowiem jest b. "STABILNIE" * , tak to wygląda czytając kolejne twoje rewelacje ,....
------------------------------------------------------ ( * ) stabilizacja w chorobie ? ? ?
Dnia 2025-06-26 o godz. 16:39 cmpunk napisał(a): > Wiesz scett, jak dostaniesz impuls, to ciekawe doznania możesz poczuć. Ale to już zostawiam wyobraźni tych, co tam przyciski wciskają.
Taaaaa I w kółko to samo , a tymczasem na SUNDRAGON dzisiaj znów + 10% , co prawda na krótko i na nie za dużych obrotach , ale kto nie zaspał , to cos tam mógł wyrwać ,.....