Nikt o niczym nie pisze. A przydało by się skrobnąć chociażby parę subiektywnych słów o walnym. Ktoś tu podobno miał na nim być? Czy dalej siedzimy tu i po omacku oczekujemy wzrostów kursu?
Jest jakiś nowy project: Today marks the beginning of an exciting new chapter for our team - we’re launching a new project on integrated planning and budgeting at a leading Polish manufacturing company.Looking forward to driving meaningful change, optimizing decision-making, and unlocking new levels of business performance.
dla mnie permanentny brak wypłaty dywidendy dyskwalifikuje tę spółkę wyniki są ok, ale i kurs mocno w ostatnim czasie wzrósł to nie jest zła spółka, ale uważam, że nawet na NC jest parę lepszych, z większą płynnością i z dywidendami
no to się ktoś popisał po raporcie. czego ktoś oczekiwał po raporcie za Q2, gdzie wiadomo od lat że w spółce panuje cykliczność? brak wiary w q4, czy zupełnie niezrozumienie spółki i inwestowanie w ciemno a potem wywalanie?
Tak to jest jak ktoś zobaczy w raporcie dwie czerwone wartości (których i tak być może nie rozumie), i już wywalić, pozbyć się bo przecież śmieć...
Grunt, żeby drożej kupić i taniej sprzedać. Ot, cała filozofia.
Tak jak pisałem wcześniej, myślę że Ci którzy skreślili tą spółkę bo już się kółeczka przyblokowały i grali tylko, żeby się pokręcić będą żałować. Każdy decyduje za siebie.