• Ale cisza Autor: paaulinka [5.173.182.*]
    Nikt o niczym nie pisze. A przydało by się skrobnąć chociażby parę subiektywnych słów o walnym. Ktoś tu podobno miał na nim być? Czy dalej siedzimy tu i po omacku oczekujemy wzrostów kursu?
  • Re: Ale cisza Autor: ~Holender40 [188.33.43.*]
    Jest jakiś nowy project: Today marks the beginning of an exciting new chapter for our team - we’re launching a new project on integrated planning and budgeting at a leading Polish manufacturing company.Looking forward to driving meaningful change, optimizing decision-making, and unlocking new levels of business performance.
  • Re: Ale cisza Autor: ~enter [31.60.40.*]
    dla mnie permanentny brak wypłaty dywidendy dyskwalifikuje tę spółkę
    wyniki są ok, ale i kurs mocno w ostatnim czasie wzrósł
    to nie jest zła spółka, ale uważam, że nawet na NC jest parę lepszych,
    z większą płynnością i z dywidendami
  • Re: Ale cisza Autor: ~vieira9 [31.0.91.*]
    Ale nie fart...
    Skończyły się kółeczka.
    Prawda?
    Ale nie łamta się za dwa trzy lata tutaj będą żniwa... Pozdrawiam.
  • Re: Ale cisza Autor: ~aaaa [79.185.131.*]
    no to się ktoś popisał po raporcie. czego ktoś oczekiwał po raporcie za Q2, gdzie wiadomo od lat że w spółce panuje cykliczność? brak wiary w q4, czy zupełnie niezrozumienie spółki i inwestowanie w ciemno a potem wywalanie?
  • Re: Ale cisza Autor: ~vieira9 [31.0.89.*]
    Tak to jest jak ktoś zobaczy w raporcie dwie czerwone wartości (których i tak być może nie rozumie), i już wywalić, pozbyć się bo przecież śmieć...
    Grunt, żeby drożej kupić i taniej sprzedać. Ot, cała filozofia.
  • Re: Ale cisza Autor: ~vieira9 [31.0.89.*]
    Tak jak pisałem wcześniej, myślę że Ci którzy skreślili tą spółkę bo już się kółeczka przyblokowały i grali tylko, żeby się pokręcić będą żałować. Każdy decyduje za siebie.
[x]
MINERAL 6,36% 1,17 2025-09-09 16:20:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.