• sesja odwrotu Autor: allil [188.33.26.*]
    Wszystko wskazuje na sesję odwrotu, ładny wolumen i podstawiane koszyczki z lewej,
    z prawej też zbierają, mam nadzieję że końcówka sesji będzie bardzo mocna, jeśli
    obroty będą na poziomie 15 mln przy wyniku plus 3-4 to jesteśmy w domu.
    Oczywiście mogę się mylić
  • Re: sesja odwrotu Autor: ~Xxv [37.47.184.*]
    Jest 10 rano, znowu jak codzień podpalasz się wzrostem po otwarciu. Mogę się mylić
  • Re: sesja odwrotu Autor: allil [188.33.26.*]
    Niczym się nie pdpalam, pierwszy raz piszę na ten temat.
    Schematy są po to, żeby w najmniej oczekiwanym momencie
    je odwrócić, a na giełdzie widać to najlepiej
  • Re: sesja odwrotu Autor: ~Cezar [37.47.219.*]
    To nie przypadek , rok temu w czerwcu były dwie rekomendacje teraz wpadła jedna , zobaczycie że Trigon wyda przed dywidendą żeby podkręcić kurs
  • Re: sesja odwrotu Autor: ~boshenko [89.70.96.*]
    Dobrze, że dokupiłem wczoraj trochę po 129, a bałem się trochę. Idzie dobre uffff
  • Re: sesja odwrotu Autor: ~jas [80.48.67.*]
    tu jest codziennie sesja odwrotu
    Czyli jest tak jak pisałem dzisiaj rano, mamy wzrost 3-4% i obrót w granicach 15 mln
    To jest dobry prognostyk, aczkolwiek jeszcze o niczym nie świadczy. Zadziałała zasada,
    presja na wywalenie przed długim weekendem bo nie wiadomo co będzie, plus duża
    ilość nagonów na spadki, no i oczywiście bardzo duży spadek od ATH.
    Piątek będzie ważny, aczkolwiek dopiero w poniedziałek powinno być potwierdzenie
    czy wracamy do wzrostów. Dużo ludzi myśli że to odbicie zdechłego kota i czeka na
    potwierdzenie końca korekty. Uważam że do dywidendy będą wzrosty, a potem to już
    na bieżąco trzeba analizować.
    I tak jak pisałem wcześniej - mogę się mylić
    Udanego weekendu
  • Re: sesja odwrotu Autor: ~Rainbowfun [89.79.127.*]
    Analityk jak z koziego rogu trąba
    Pisałem o sesji odwrotu, sprawdzio się. Teraz niestety boczniak do końca wakacji,
    a ceny z rekomendacji na stałe zagoszczą dopiero pod koniec roku. Ja mimo wszystko
    jestem na long, także bujanie mnie nie wzrusza i czekam na kolejne coraz wyższe reko.
    W tym miesiącu powinien ujawnić się kolejny fundusz z dużym pakietem, wszystko jest
    poukładane, cierpliwi zarobią.
[x]
RAINBOW -0,56% 142,00 2025-12-12 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.