Wszystko wskazuje na sesję odwrotu, ładny wolumen i podstawiane koszyczki z lewej, z prawej też zbierają, mam nadzieję że końcówka sesji będzie bardzo mocna, jeśli obroty będą na poziomie 15 mln przy wyniku plus 3-4 to jesteśmy w domu. Oczywiście mogę się mylić
Niczym się nie pdpalam, pierwszy raz piszę na ten temat. Schematy są po to, żeby w najmniej oczekiwanym momencie je odwrócić, a na giełdzie widać to najlepiej
Czyli jest tak jak pisałem dzisiaj rano, mamy wzrost 3-4% i obrót w granicach 15 mln To jest dobry prognostyk, aczkolwiek jeszcze o niczym nie świadczy. Zadziałała zasada, presja na wywalenie przed długim weekendem bo nie wiadomo co będzie, plus duża ilość nagonów na spadki, no i oczywiście bardzo duży spadek od ATH. Piątek będzie ważny, aczkolwiek dopiero w poniedziałek powinno być potwierdzenie czy wracamy do wzrostów. Dużo ludzi myśli że to odbicie zdechłego kota i czeka na potwierdzenie końca korekty. Uważam że do dywidendy będą wzrosty, a potem to już na bieżąco trzeba analizować. I tak jak pisałem wcześniej - mogę się mylić Udanego weekendu
Pisałem o sesji odwrotu, sprawdzio się. Teraz niestety boczniak do końca wakacji, a ceny z rekomendacji na stałe zagoszczą dopiero pod koniec roku. Ja mimo wszystko jestem na long, także bujanie mnie nie wzrusza i czekam na kolejne coraz wyższe reko. W tym miesiącu powinien ujawnić się kolejny fundusz z dużym pakietem, wszystko jest poukładane, cierpliwi zarobią.