Kurs ustawiany przez słupy będzie do końca aż nagle będzie porozumienie z Allianz i przy nim wszyscy dostaną dobrą ofertę w wezwaniu, które powinno być na co najmniej 5 PLN, ale to już Allianza w tym siła, żeby zdusić dość mocno Gargamela... Pozdrawiam wesołe Smerfy :)
Żeby wiedzieć do ilu zepchną to trzeba znać plany Allianza et consortes. Bez tego to tylko gdybologia, a każde "kreski" można połamać jak się chce. Walor jest dla twardzieli. Szybcy i delikatni już sobie poszli, tylko trolle szczekają na Słońce. Tak czy owak trzymam co mam, bo nisko kupione (trochę szczęścia miałem) i może trochę dokupię na rachunek IKE jak się ułoży rosnąca górka PKN z ewentualnym dołkiem GEA. Pozdrawiam twardych
Plan Allianz jest prosty... Zarobić dobrze wbrew Tomusiowym zagrywkom i każdy z Allianzem będzie, bo frajerzy pouciekali już na wezwaniu naiwnym i śmiesznym... A plan Tomusia, to wystraszyć wszystkich indywidualnych, nawet jak już każdy się tylko z jego trolli śmieje, bo Tomuś chce dobrze zapłacić w kolejnym wezwaniu jeśli się da, to tylko funduszom i o to cały ten trolloskrzek tu i usiłowanie panikowania i jęczenia, gdy już każdy na to leje i się z Gargamela i jego trolli śmieje... Pozdrawiam spokojne Smerfy :)
Moje papiery też zakopane za domem pod jabłonią, ja patrzę pod kątem dalszej akumulacji. Po co kupowac "drogo" jak można dzięki spółdzielni Tomusia kupić tanio i jednocześnie im zajumać pakiety