• Nowy sniper Autor: ~Opty [94.240.0.*]
    Bullets Forge pracuje nad nowym snajperem. Nowy zespół deweloperski -> Studio Head jest Krzysztof Golatowski -> producent SGWC 1/2.

-> Working on new entry in Sniper Ghost Warrior franchise
  • Re: Nowy sniper Autor: ~Tony [37.109.33.*]
    Fantastyczne info! Snajper na Unreal Engine 5 to będzie czysta przyjemność. Do tego większa swoboda w realizacji misji i tryb coop. Myślę że nie tylko ja nie mogę się na to doczekać!
  • Re: Nowy sniper Autor: ~Tony [37.109.33.*]
    Warto dodać, że nie ma tu praktycznie konkurencji, a każdy chciałby wcielić się w snajpera.
  • Re: Nowy sniper Autor: ~Wtyku [31.0.88.*]
    Ma być też element survivalowy, więc może być bardzo ciekawie.
  • Re: Nowy sniper Autor: ~Aha [85.193.239.*]
    Dnia 2025-06-30 o godz. 08:25 ~Wtyku napisał(a):
    > Ma być też element survivalowy, więc może być bardzo ciekawie.

Czego to juz tu przez ostatnie lata nie mialo byc....
    Juz wszyscy zapomnieli o tych poprzednich 'wielkich sukcesach'....
  • Re: Nowy sniper Autor: ~Qb [188.146.160.*]
    Nie zapomnieli bo Snipery się nieźle sprzedają jak na swój "prestiż". A to fakt że teraz to wraca do mody. Jak fajnie to rozegrają, dodadzą ciekawą fabułę to hit murowany
  • Re: Nowy sniper Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Jasne że Snajpera nikt nie zapomniał. Bądź graczy rosła pięknie od 1 do trzeciej części. Teraz przodu procentowy będzie większy iż większej bazy. Plus to będzie najnowszy silnik Unreal, a tego w snajperze brakowało. Hiperrealizm pomoże w immersji. No i nie ma praktycznie konkurencji (Sniper Elite to trochę taki Wolfenstein z karabinem wyborowym).
    *baza graczy rosła od 1 do 3 części. Nawet jak procentowy wzrost będzie taki sam jak ostatnio, to podstawa jest znacznie większa. A to oznacza już minimum dziesiątki tysięcy zupełnie nowych graczy i pieniędzy.
  • Re: Nowy sniper Autor: ~rsi [181.214.206.*]
    nowy sniper to powrót kursu na 30 zł... nie radzę zostawać bez akcji przed jakąkolwiek impreza branżową
    Też tak myślę. Spółka jest ciągle bardzo przeceniona, jak na posiadane portfolio gier i kalendarz wydawniczy.
[x]
CIGAMES -2,91% 3,00 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.