A ty tu przestrzegasz z dobrego serca? Co za empatia jestem pod wrażeniem. Ja tak widzę od 54 zł , teraz widzę już jak widać wyżej i wyżej. Jakoś dam radę bez zbytnich rad.
patrząc na to co się działo przez ostatnie 2-3 miesiące gzie występowały bardzo duże obroty dzień w dzień Przy stosunkowo niskich wzrostach procentowych ale ciągłych niemal ze z bardzo płytkimi korektami
Odnoszę ze większość leszczyny odpadła co widać po wpisach
Teraz obroty będą mniejsze tak myślę
Ale kurs dalej będzie się pjol w gore Juz bez obciążenia jakie było w tych ostatnich miesiącach poprzez słabe ręce które w wiekszoci oddalo
Czekam na poziomy 200 zł wcześniej tego nie sprzedam Co w przenośni znaczy nie ważne jaki będzie kurs ja narazie nie mysle wogole o sprzedazy
Zwłaszcza że niedawno pisałeś że sprzedałeś dodajrze 1/3 . Ja sprzedałem 1/2 za 68 i co z tego ? Za chwilę opierniczę resztę bo mam przeczucie że to jeszcze pójdzie w dół , a zarobek musi być .
wiesz... ja wiszę od 49zł od grudnia 24 i popełniłem błąd sprzedając jak Iarael zaatakował iran po 77zł. Dzisiaj wróciłem ale już po 78,30, cóż błąd ale udało się wrócić po w miarę dobrej cenie... dywidenda 6zł do zgarnięcia po drodze.
W krotkim terminie licze na male odbicie na bankach, ale tam nastawiam sie na max 10% zysku (juz wszedlem Alior, bede bral PEO i PKO), w srednim przyglądam sie mocno płynnym spolkom detalicznym - bo dane makro mocne i obiecujące
Panie gdzie np. budowlanka :) z kpo tak myślę? Mirbud, oczywiście BDX czy Torpol - ale to raczej longi nie spekulacja. Wiesz jaka kasa z KPO będzie? Co myślicie?
Moim zdaniem zasięg obecnego swingu na LPP to 12 kpln (tam bardzo silny opór - pamiętam potężny odbiór w dniu afery Hindenburgiem) ale obecna cena też jest OK i w parę tyg będziesz zarobiony ale czy więcej niż na PKN, to ręki sobie uciąć nie dam…:)