• Help Autor: ~Volvo [31.0.58.*]
    50k w plecy, dlaczego spada AŻ tak mocno?
  • Re: Help Autor: ptrkis [194.42.110.*]
    Wojna Panie. Czekamy.
  • Re: Help Autor: ~Drab [79.186.107.*]
    Dlaczego? Jest wiele powodów zapewne. Był wzrost mocny i liczyli na pogodę ale nie wyszło i pogoda była tragiczna... byłem w wielu sklepach zapytać czy zauważyli pracownicy spadki odwiedzin klientów i powiedzieli, że nie i nawet mogło wzrosnąć, bo ludzie chodzili zamiast na dworze, to w galeriach. Moim zdaniem, to gó.no prawda, bo pracownik nie zauważy spadku ze 100 klientów na 90 raczej i w sumie, to niepotrzebnie tam polazłem. Są shorty i są napalone na spadki żeby dociskać ile wlezie. Ktoś pozwala na te spadki i na pewno nie dlatego, że trend ma się odwrócić ale dlatego, że mają także w tym interes. Pierwszy raz teraz tak na pełnej widać, że jest zmowa i była cały czas ale nie była tak widoczna i była na korzyść wzrostów. Czy to ze względu na chęć dokupienia akcji na dugi termin czy dla dywidendy, to już temat raczej do rozmyśleń ale jest przestrzeń i leci. Dla mnie to jest śmieszne, mimo że nie jestem zadowolony. Jeżeli nie są to środki na życie, to czym się przejmować jakoś bardziej...
    Dla pocieszenia Ci powiem, że 50k to ja straciłem dzisiaj ponad na CCC;) Nie sugeruję niczego ale od początku mówiłem, że zejdę z tej spółki w chwale albo jak statek zatonie, nie ma innej opcji:)
  • Re: Help Autor: ~Volvo [31.0.58.*]
    Nie potrzebuje na życie, ale żal ściska jak taka strata..wiem że wirtualnie bo nie oddałem ale nie wiem co robić, bo jak ma lecieć tak dalej to lepiej oddać i odkupić niżej?
    To zależy co Cię interesuje, czy jesteś spekulantem czy inwestorem. Ja jestem inwestorem i nie interesują mnie zagrywki chwilowe ani nawet roczne, bo CCC się rozwija i short nie gra fundamentami tylko sytuacyjnie na jakiś czas. Zjazd do poziomów z przeszłości nie jest mozliwy bez względu na to co tam sobie kto powie czy przewidzi na obrazkach AT.
[x]
CCC -1,29% 187,85 2025-09-25 17:01:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.