Ktoś tu ostatnio zebral akcji za kilkaset tysiecy złotych w przedziale 4.5-5 i nie wierzę że to przypadkowe osoby. Tak samo jak nie wierzę że to espi to takie ogólne dali ze a może to a może to będą robić. Coś muszą mieć już na stole i tylko czekają na podpisanie a to poprzednie espi dali dla zachowania procedur. Osobiście obstawiam amerykanski axon bo na socialach pelno ich wspolnych interakcji a profil spółki idealnie pasuje do opisów z espi ale zobaczymy.
Chciałbym ale nie mogę bo mi bankier blokuje. Próbowałem już komuś odpowiedzieć w innym wątku konkretami ale dostawałem shadow bana na kilka godzin. Wejdź na portal Na literkę L i tam profile osób zarządzających zarówno immersion games i immersjom Labs to znajdziesz.
Jedyne co mnie zastanawia to jakie są powiązania sukacza z ceo immersion games i ceo immersion labs bo ci drudzy oddali sukaczowi udziały tutaj. A immerssion Labs to spółka zoo i tam ciągle są. a ona projekty z axon robi już raczej od dluzszego czasu (Oficjalny profil axon im dziękował za współpracę)
Dobrzy doradcy dokonujący wpisów takich jak cyt: dałeś się ubrać, to nie kto inny, jak ten który czeka na twoje akcje, stara metoda straszenia, by chociaż parę szt kupić.