jak widać wielu jest ubranych powyżej 225 PLN-bo dziesiątki info piszą o samych zachwytach nad społką-a kurs ani drgnie-wręcz osuwa się-gdzie są analitycy teraz ?
Tu nie chodzi o analityków ani ludzi z forum.
Informacje przekazywane przez zarząd od przynajmniej dwóch lat miały zupełnie inny wydźwięk. Czerwoną lampka była sprzedaż przez Pana Książka, według deklaracji badania miały sie zacząć lada chwila a on sprzedaje????
Dziś juz wiemy ze doskonale wiedzieli ze badania nie miały sie zacząć wtedy ani nie zaczną sie szybko, nie mówiąc juz o komercjalizacji.
3 lata temu wielu widziało komercjalizacje w 2025/2026 dzis juz wiemy ze 2028 to optymistyczny termin.
Stąd kurs to koryguje, przynajmniej ci ci sie tego dowiedzieli dzis, bo wtajemniczeni sprzedawali od poczatku roku - stad brak wzrostow. Synektik jest dobrą spolka ale nie za 300zl, przy tych zyskach 200-230 to uczciwa cena, a czy zyski są do powtórzenia za rok i dwa?
Po co się wysilasz, kumaci wywalili już dawno, leszcze i inni zaklinacze wychwalali po to aby samemu wyjść, teraz juz zaczęła się dystrybucja tych co przespali. 200 wkrótce stanie sie marzeniem a kto wie czy któryś z dużych posiadaczy też za chwilę się nie ujawni ze zbyciem :)
Jak chcesz szybko zarobić idź do warzywniaka i szybko kup truskawki i sprzedasz za 2 tygodnie z zyskiem.. i przestań spamować forum.. ciekawe skąd niby wiesz o dystrybucji znawca AT? jakbyś miał choć trochę w głowie to byś sie nad tym, zastanowił.. ale nie.. Ty wiesz.. miszczu od niczego
Tak masz rację, nic nie wiem, ty za to wiesz wszystko. W ostatnie pół roku odbył się szalony skup bezcennych akcji synektika dlatego w czasie gdy giełdy ustanowiły rekordy spółka spadła 20%. Wszystko już jasne, to fundy skupują przed odpałem :)
To popatrz sobie jak przebiegały tutaj korekty a potem sie wypowiadaj.. a nie przepraszam przeciez Ty nie masz akcji SNT tylko siedzisz tutaj dobroczynnie i ostrzegasz innych
Dobry znak, trolle zaczynają swój bełkot, straszenie, zniechęcanie, upadlanie spółki, nerwowo bo nie schodzi kurs niżej, stara zagrywka, jak ktoś uważa że spółka doszła do ściany to proszę jak najszybciej ciąć stratę i wysiadać, ja myślę że są dopiero na początku drogi...każdy sam podejmuje tutaj decyzję a doradcy pojawiają się zawsze na krok przed kluczowymi zmianami... Pozdrawiam niewytrwałych