• Decyzja Autor: ~Mario [91.57.155.*]
    Dziś 16 a na stronie Gminy Głogów niema nic. Ostatnio też z 2 tygodniowym opuznienieniem była decyzja o przełożeniu terminu. Wie ktoś coś?
  • Re: Decyzja Autor: ~Zawiedziony [46.112.64.*]
    Zaczynam wierzyć Rudolfowi że na Fotovolcie będzie cis szybciej!!
  • Re: Decyzja Autor: ~vklf [31.61.250.*]
    Dziś faktycznie 16, ale dzisiaj nic nie miało być. Termin RDOŚ jest aktualnie do 27.06. Wtedy najwcześniej można się spodziewać obwieszczeń.
    https://gminaglogow.bip.gov.pl/fobjects/download/2001321/obwieszczenie-sd-6220-11-2021-97-pdf.html 
  • Re: Decyzja Autor: ~Qwerty [15.220.65.*]
    Czy wiemy coś o decyzji RDOŚ ? Szukałem na BIP Głogów oraz na wykaz ekoportal, ale pustki. Ktoś, coś ?
  • Re: Decyzja Autor: ~ziggy [195.182.15.*]
    Z uwagi na to, że sam mam znaczacy pakiet postanowiłem zadzwonić do RODOŚ i dopytac o szczegóły.. Rozmawiałem z nowym prowadząym naszą sprawę, Przekazał, że A. Gieżak, która prowadziła sprawę jest na zwolnieniu obecnie. Decyzja powinna byc pozytywna i nadejdzie w tym miesiącu. Tak więc panowie i PAnie jeszcze chwilka i jestesmy kilka piętre wyżej!
    .
  • Re: Decyzja Autor: ~Jaro [83.30.120.*]
    Oby była to prawda!!!
  • Re: Decyzja Autor: ~Akcjonariusz [89.69.225.*]
    Jeżeli to prawda, to długotrwałe i konsekwentne znęcanie się nad akcjonariuszami znajdzie swój kres. Od zera do bohatera, z piekła do nieba . Po pierwszym infie o farmie ten walor latał za ponad złotówkę . Niech poczekają z dodrukiem, przestaną torturować swoich akcjonariuszy i samo dojdzie do dwóch złotych. Na tych poziomach mogą drukować, bo kasa na farmę się przyda . Bras jest moim pożegnaniem z giełdą, jak farma się ruszy to sprzedam wszystko i zamykam rachunek na tej szulerni. Wymęczył mnie ten bras okrutnie.
  • Re: Decyzja Autor: ~vklf [31.61.238.*]
    Po przeczytaniu powyższego komentarza o telefonie do RDOŚ przypomniało mi się, że na początku 2023 roku jakiś użytkownik forum napisał, że dzwonił do RDOŚ i dowiedział się, że Bras ma do uzupełnienia inwentaryzację przyrodniczą, której wykonanie miało być możliwe dopiero wiosną. Wtedy wielu forumowiczów wątpiło w autentyczność tamtej informacji, a nawet straszyło zawiadomieniem do KNF o rzekomej manipulacji, a ta informacja się później potwierdziła. Postanowiłem odnaleźć tamten wątek na forum. I cóż się okazało? Jego autorem był Kolega o nicku Ziggy:
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=12862721&strona=1
    Także to może być prawda...
  • Re: Decyzja Autor: ~ziggy [195.182.15.*]
    Hej vklf. Ciebie bardzo szanuję i podziwiam za pamięć oraz dociekliwość. Dziękuje za przypomnienie- działamy wspólnie!

Pozdrawiam
  • Re: Decyzja Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    vklf i ziggy - dzięki !!!
  • Re: Decyzja Autor: ~Pl [185.151.116.*]
    Ziggy i vlkf... zaczynam was lubić bo jako jedyni na tym całym bankierze piszecie od rzeczy. Pozdrawiam i tak trzymać.
  • Re: Decyzja Autor: ~Dnss [5.173.208.*]
    Do rzeczy
  • Re: Decyzja Autor: ~J-23 [46.134.88.*]
    Oby się co potwierdziło. Moje informacje, które zdobyłem nie napawały optymizmem a akcji też mam w moim portfelu przewagę nad innymi. Zastanawia mnie czy i na ile celowe było to zawieszenie.
  • Re: Decyzja Autor: ~ziggy [195.182.19.*]
    Według moich informacji w przyszłym tygodniu gmina otrzyma decyzję,
  • Re: Decyzja Autor: ~Dnss [5.173.139.*]
    Biznesradar wariuje.
  • Re: Decyzja Autor: ~Wojtek [46.113.4.*]
    No i brak decyzji, szkoda, bo naprawdę uwierzyłem, że będzie
  • Re: Decyzja Autor: ~vklf [31.61.251.*]
    Jest obwieszczenie. Wygląda na to, że Ziggiemu wcisnęli kit, że będzie decyzja w lipcu. Sprytnie sobie tam pogrywają w tym RDOŚ. Tam faktycznie organy na trzy litery powinny zrobić szczegółową kontrolę
    https://gminaglogow.bip.gov.pl/fobjects/download/2039685/obwieszczenie-sd-6220-11-2021-99-pdf.html
  • Re: Decyzja Autor: ~ziggy [46.112.104.*]
    Tak, niestety jedno mówią a drugie robią, Brak słów!. Poczekamy do konca września.
[x]
BRAS 0,25% 0,20 2025-09-11 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.