Dnia 2025-06-16 o godz. 15:33 ~Bee napisał(a): > Zadaj sobie pytanie, jak jeszcze trzymasz to dziadostwo: > > PO CO? > > Pewna strata, bo to spółka wydmuszka, nie ma nic.
Zamiast obrzucać się czymkolwiek coś zaproponujcie. Wiadomo, że tutor derm to taka ściema, jakiś projekt wydumany nie wiem czy to ma przyszłość. Im projekt durniej brzmi tym większą kasę z UEbolszewi dostanie. Mamy już wynajem pomieszczeń bankowi, a ja zaproponowałem punkt przepakowania substancji sypkich i suplementów diety. Bez pójścia w kosmetyki i drobne wyroby medyczne, tego jest w cholerę w każdym sklepie. Kiedyś szpital w Ełku kupił beczki z lekami i je poddał fasunkowi. Oszczędności wyniosły kilka set milionów starych złotych, ileż zjechało się kontrolerów. Nie daliśmy wielkim firmom zarobić.
Dnia 2025-06-16 o godz. 15:33 ~Bee napisał(a): > Zadaj sobie pytanie, jak jeszcze trzymasz to dziadostwo: > > PO CO? > > Pewna strata, bo to spółka wydmuszka, nie ma nic.