Trzymanie kursu na tym poziom powoduje straty w ilości akcji jakie insaider ma do dyspozycji.Pytanie ile jeszcze musi stracić kasy i akcji żeby utrzymać kurs w ryzach.Sprzedajacych brak a ciągle ktoś tam sobie coś skubnie.Przypomne ze akcji jest mało i straconych na poziomie 1 zl można już nie odkupić. Rangar ile chcesz stracić bo juz macie minus 10 a żeby zarobić trzeba wyciągnąć kurs na 2 zł.
Nie no qwa ty to jednak thebil jesteś. Tak rangar to cienias tak rangar kupił po 1.09 i ma dziś 10%straty tak taki sam słaby fundusz jak centurion który musi robić emisję bo przepierdzielil kupę kasy.
Już ci miałem odpuścić ale nie mogę jakie ty masz mniemanie o sobie :D
Skąd wiesz, że po 1,09 ? Widziałeś umowę z Kubackim ?
Hahaha ragnar cienias, miał ponad 3 miliony akcji, skrócił się pieknie jak i centurion, a ty król giełdy wstawiasz jakieś noty z niespełna 40 k akcji hahaha i to screena nie umiesz wstawić. nakupiłeś po 1,49 po 1,33 bo myślałeś o kolejnym kółku, a tu cie Ragnar ograł i masz - 30 % kto jest cienias ? hahaha robisz mi dzień
Chłopie kupował akcje przez 3 lata, od parunastu groszy, napisz do nich jaka mieli średnia że spuścili to aż do 80 groszy, split był po wzroście 3000 % byłeś wtedy na spółce ? Zarobili tyle że teraz im lotto te 6 % akcji. Wyzywaj ich od cieniasów, a ograli cię bez mydła. Żyj dalej nadzieja, może kiedyś wyjdziesz na 0. Nie widzisz, że wywalili 27% wszystkich akcji ?
Zobacz na wolumeny w 2022 roku jak wchodzili do spółki, oczywiście pomnóż to sobie x 5 bo był split i porównaj z tymi ostatnimi jak wychodzili, wyglądają podobnie ?
Zaczęli spuszczać od 2,5 zł nie pamiętasz ? Czy też Cię wtedy nie było ? Przed splitem była by to cena 12,50 zł, obecna 1 zł to 5 zł przed splitem, czego nie rozumiesz ? Jak brali przed splitem nawet do 1 zł to i tak sprzedając w maju tego roku po 1 zł mieli 400% zarobku. Masz jakie kolwiek pojęcie o spółce ? Bo mam wrażenie że weszłeś tu spekulacyjnie bo można było kręcić kółka, a nawet nie poczytałes o tej spółce. Split był w marcu 2023.
Teraz ty odpowiedź na moje pytania, z tego i innych wątków.
To odpowiedź na ostatnie pytanie.Twierdzisz ze rangar kupował po kilkanaście gr.Fakt cens taka była w 2019r Tymczasem rangar ujawnił się w maju 2022r z ilością ponad 20%przy czym w zgłoszeniu podaje ze nie posiadał wcześniej akcji mili. To w jaki sposób kupił akcje za grosze